Den norske veterinærforening

Allsidig veterinær søkes til kombinert praksis og deltagelse i kommunal vakt

Solør

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Solør Dyreklinikk AS, Dyrlege Leirvik på Krysset og Solør Vaktdistrikt søker etter en veterinær i 100% fast stilling med tiltredelse snarest.

Solør Dyreklinikk på Flisa har vært under stadig vekst de siste årene og har for tiden 3 veterinærer, 2 dyrepleiere og 2 assistenter. Klinikken er velutstyrt og moderne med digital røntgen og tannrøntgen, gassanestesi, ultralyd og tannunit. Vi utfører de fleste utredninger og operasjoner selv, men har henvisningsklinikker i nærheten.

Dyrlegen på Krysset er et enkeltpersonforetak som ligger på Braskereidfoss og har hovedvekt på produksjonsdyrpraksis, men har også nyetablerte klinikklokaler for behandling av smådyr.

Det er nå ønskelig med et nytt veterinærtilskudd i distriktet som kan tenke seg en variert og spennende jobbhverdag hvor arbeidet er delt mellom de to nevnte foretakene, semintjeneste og deltagelse i 4-delt vakt.

Personlige egenskaper:
Vi søker etter en fleksibel og utadvendt veterinær som ønsker en variert og interessant arbeidshverdag. Du må ha evne til å arbeide selvstendig, men vil også ha gode kollegaer å støtte deg på.

 

Kvalifikasjoner:

  • Norsk autorisasjon som veterinær 
  • Behersker norsk flytende, muntlig og skriftlig 
  • Bestått inseminasjonskurs 

 

Søkeren må disponere egen bil. Utstyr til stordyrpraksis kan lånes.

Søknadsfrist: 29. september

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Søknader sendes til: post@solor-dyreklinikk.no

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Ingunn Birkely på tlf 62 95 18 14.