Den norske veterinærforening

Apotek 1 søker Key Account Manager Veterinær og veterinær/farmasøyt til veterinærleveranser

Lørenskog

Tittel: Key Account Manager Veterinær og veterinær/farmasøyt til veterinærleveranser

Stillingstype: Fast stilling

Apotek 1 er Norges største apotekkjede og vi er i stadig vekst. Hos oss jobber ca. 3500 dedikerte medarbeidere, og vi er også landets største farmasøytiske arbeidsgiver. Vi har en stolt kultur med klare ambisjoner om alltid å leve opp til vårt slagord "Vår kunnskap - din trygghet" i våre kundemøter. Kompetanse og kvalitet er kjernen for vår virksomhet, og derfor er faglig og personlig videreutvikling av våre medarbeidere helt sentralt i kjeden. I Apotek 1 er vi opptatt av å etterleve våre verdier som er: pålitelig, frisk, engasjert og nær. Vi bestreber at dette skal prege alle ansatte, alle beslutninger, alle handlinger og alle mål i selskapet. Apotek 1 Gruppen AS er eiet av den tyske Phoenix-gruppen. Servicekontor og distribusjonsenhet ligger på Lørenskog i Akershus. Vi er landets største leverandør av legemidler pakket i multidose, samt legemidler og tjenester til kommunehelsetjenesten, blant annet legemiddelgjennomganger.

 

Key Account Manager Veterinær

Apotek 1 distribuerer legemidler, vaksiner og handelsvarer til det veterinærmedisinske markedet i Norge. Vårt aller mest kjente veterinærapotek er Apotek 1 Svanen Hamar. Vi opplever at stadig flere veterinærer ønsker sine leveranser fra oss, denne tillitserklæringen tar vi på alvor og søker nå etter en veterinær eller farmasøyt til en nyopprettet stilling som Key Account Manager Veterinær.

Som Key Account Manager Veterinær vil du vil få ansvaret for kontakten mot en rekke dyreklinikker og veterinærer innen smådyr, produksjonsdyr og hest. Oppgaven er å bygge opp og vedlikeholde gode relasjoner med fokus på salg av reseptpliktige legemidler, reseptfrie legemidler og andre varer i Apotek 1s varesortiment. Du får være med på å utvikle en spennende kundeportefølje, og du vil få muligheten til å bryne deg på varierte problemstillinger av både praktisk og faglig karakter.

Du trives med en hektisk arbeidshverdag og brenner for kunden. Du har et stort ønske om å gjøre en forskjell for de menneskene du møter. Som person er du ambisiøs og målrettet, samtidig er du en god lagspiller. Du er god til å kommunisere både 1:1, og i større forsamlinger. 

Våre veterinærkunder finnes rundt omkring i hele Norge, du må derfor kunne planlegge og gjennomføre reisedager ettersom du skal dekke et større geografisk område. I tillegg vil du delta på kongresser, stands og messer ved behov. Vi tilbyr deg en jobb med frihet under ansvar til å utføre oppgavene, og du får stor innflytelse på planleggingen av din egen hverdag.

 

Veterinær/farmasøyt – veterinærleveranser - Apotek 1 Skårersletta

Apotek 1 Skårersletta er Apotek 1 Gruppens nye sentralapotek som blant annet betjener våre anbudskunder med leveranse av multidose, legemidler og andre varer. Apotek 1 Skårersletta fungerer i tillegg som et testapotek for store og små prosjekter som Apotek 1 kjører for sine apotek.

Apoteket er i stadig vekst, og vi søker nå en driftig farmasøyt eller veterinær til nyopprettet stilling med ansvar for veterinærkunder.

Du vil bidra til å utarbeide og tilpasse smidige prosesser for ordrehåndtering til våre veterinærkunder, samt kundeservice og faglig rådgivning til disse kundene. Arbeidet vil i stor grad være operativt. Driftsoppgaver relatert til stillingen vil hovedsakelig være håndtering av legemiddelordre og faglige og praktiske spørsmål gjennom telefonsupport til våre veterinærkunder. Her vil du få muligheten til å være med på å bygge opp et nytt kompetansefelt i avdelingen og bryne deg på varierte problemstillinger av både praktisk og faglig karakter.

 

Hovedkvalifikasjoner for begge stillingene:

·        norsk autorisasjon som veterinær eller farmasøyt

·        for veterinærer: minimum to års arbeidserfaring som veterinær

 

Vi tilbyr:

·        en spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver

·        faglige utfordringer og utviklingsmuligheter

·        engasjerte, motiverte og inspirerende kollegaer

·        samarbeid med et unikt team av kompetente kollegaer

·        konkurransedyktige betingelser

·        jobb i en kjede med ambisjoner - Apotek 1 vant prisen 'Årets Butikkjede', 'Handelsprisen' og 'Best i Bransjen' (norsk kundebarometer) i 2017, og vi ønsker å leve opp til forventningene i årene som kommer

·        et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø- Apotek 1 er en IA bedrift med god fordeling på tvers av kjønn og alder, og med mange nasjonaliteter representert

·        en arbeidsgiver som tar samfunnsansvar på alvor- Apotek 1 støtter Røde Kors, Leger uten grenser, samt UNICEF

  

For fullstendige utlysninger og registrering av søknad/CV, se vår hjemmeside www.apotek1.no

 

Tiltredelse:
Snarest

 
Arbeidssted: 

Skårersletta 55 på Lørenskog like utenfor Oslo

 

Søknadsfrist:
16. oktober 2018. Søknader behandles fortløpende

 

Kontaktpersoner:

KAM-stilling: Ingvild Mauseth, mobilnr.: 99726123

Veterinærleveranser: Anne Hindhammer, mobilnr.: 90 85 34 58