Den norske veterinærforening

Autorisert Dyrepleier 100% vikariat

Oslo

Tittel: Dyrepleier

Stillingstype: Vikariat

Søknadsfrist: 25. september 2017

En av våre dyrepleiere går ut i fødselspermisjon i november. Vi søker derfor en ny dyrepleier i 100% vikariat fra 1 november. Vikariatet er i utgangspunktet for 1 år med gode muligheter for forlengelse.

Mosengs dyreklinikk er en moderne dyreklinikk med stor fokus på god kundebehandling, diagnostisering og dyrevelferd. Daglig har vi innlagte pasienter til tannbehandling, kirurgi, røntgen, UL, prøvetaking og diagnostikk i tillegg til vanlig rutinebehandling i poliklinikken. Klinikken ligger sentralt i Oslo og driver i hovedsak med hund og katt.

Klinikken driver i tillegg en liten satellittklinikk på Oppsal, som i 2018 blir flyttet inn i nye fine lokaler på Oppsal senter. Per dags dato er det rullering på veterinærene i forhold til hvem som er der oppe. Det er ikke usannsynlig at vi på sikt vil trenge flere folk og eventuelt at dyrepleierne også rullerer på å være der.

Du er en dyrepleier som brenner for å levere førsteklasses kvalitet og service. Du er løsningsorientert, serviceinnstilt og har godt humør. Du liker å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø, har god arbeidskapasitet og liker å bidra til en positiv arbeidshverdag. Du anerkjenner at alle medspillere har en like viktig plass i teamet og tar eget ansvar der det trengs. Du er interessert i å utvikle og videreutdanne deg.

Arbeidsoppgavene vil være alt fra kundebehandling, laboratoriearbeid, røntgen, anestesi, tannbehandling og mye mer.

Klinikken har et godt arbeidsmiljø og alle ansatte er svært opptatt av å inkludere alle faglig og sosialt. Vi er opptatt av å gi våre ansatte best mulig etterutdanning og har også gode lønnsbetingelser.

Søknadsfrist: 25.9.2017

Tiltredelse: 1.11.2017

Kontaktperson: Linda Rogn eller Torill Moseng, tlf: 23 05 11 20. Søknader sendes til linda@mdk.no