Den norske veterinærforening

Brenner du for ernæring og salg?

Oslo

Tittel: Selger

Stillingstype: Fast stilling

Royal Canin er leverandør av høykvalitets hunde- og kattefôr i faghandel og hos veterinær. Vi har skreddersydd ernæring til hunder og katter, og et bredt sortiment tilpasset dyrets størrelse, alder, livsstil, rase og fysiologiske tilstand. Sunn ernæring gir langvarige helsefordeler for hunder og katter, og er et grunnprinsipp som inngår i alle fôrseriene våre. Royal Canin ble stiftet i Frankrike i 1967 og selger i dag produkter i over 90 land verden over. I snart 50 år har selskapet hatt som mål å levere stadig mer presise ernæringsløsninger tilpasset behovene til hver enkelt katt og hund. Mars Inc. er et av verdens største privateide selskap med over 85.000 medarbeidere i 80 ulike land med en omsetning på nesten 35 milliarder dollar globalt. Den norske avdelingen av Mars ble etablert i 1973 under navnet Masterfoods. Mars Norge AS er en del av Mars Nordic, og ledes ut i fra våre fem grunnleggende prinsipper: Kvalitet, Ansvar, Gjensidighet, Effektivitet og Frihet. Vårt mål er å etterleve våre prinsipper i alt vi gjør, slik at våre arbeidsmetoder skal ha positiv innvirkning både på mennesker, dyr og planeten vår. I Mars Nordic er vi over 200 medarbeidere med hovedkontor i København og lokale salgskontor i Oslo og Finland. I det norske teamet er vi i dag 38 medarbeidere, hvorav 23 arbeider ute i felten. Mars Norge AS eier, markedsfører og selger produkter innenfor tre kategorier: dyrefôr, matvarer og sjokolade. Vi har kjente merkevarer som: PEDIGREE, FROLIC, WHISKAS, SHEBA, KITEKAT, UNCLE BEN'S, DOLMIO, SNICKERS, TWIX, MARS, BOUNTY og MILKY WAY. Mars er unike på mange måter. I tillegg til å jobbe med en rekke av verdens mest anerkjente merker, får du arbeide sammen med engasjerte og motiverte medarbeidere. Arbeidsmiljøet er preget av profesjonalitet og en ledig atmosfære hvor resultater, innsatsvilje og godt samarbeid er viktigst. Les mer om oss på www.royalcanin.no og www.mars.com

Vi utvider nå vårt salgsteam og søker dyktig selger mot veterinærmarkedet!

Royal Canin er en del av Mars Inc., en virksomhet som gir mulighet for personlig og faglig utvikling. Vi håper du vil være en del av vårt team!

Vi søker nå en kompetent og engasjert salgskonsulent for salg av katte- og hundefôr til veterinærklinikker.


Som selger får du mange spennende oppgaver som:

 • Proaktivt selge og formidle Royal Canins veterinærprodukter, kampanjer og verdier til veterinærklinikker i eget distrikt.
 • Opprettholde gode kunderelasjoner samtidig søke etter og utvikle nye kunderelasjoner.
 • Opplæring av klinikkens dyrepleiere og veterinærer innen ernæring og våre produkter.
 • Delta på messer, kurs, utstillinger og liknende arrangementer ved behov.
 • Delta i salgsmøter og annen relevant kursing for å gjøre en best mulig jobb ute hos våre kunder.

Stillingen krever daglig reisevirksomhet. Det må også påregnes å arbeide enkelte kvelder og helger. Distriktet dekker deler av Oslo, Akershus, Oppland, Vest-Agder og Trøndelag. Kontorlokalene våre er på Skøyen i Oslo.  

 

Det er en fordel at du:

 •  Du er utdannet dyrepleier eller veterinær eller har erfaring som dyrepleierassistent.
 • Er salgs- og resultatorientert og ønsker å ta ansvar for din egen arbeidsdag.
 • Er en dyktig relasjonsbygger som har en oppriktig interesse for mennesker og dyr. Du er alltid villig til å gi det lille ekstra for kunden.  
 • Har førerkort, gode kommunikasjonsevner og gode datakunnskaper.
 • Har mulighet og ønske om å reise i hverdagen, det er du selv som planlegger dine reiser nært og fjernt.
 • Du bor i Oslo/Akershus-området.


Vi tilbyr:

En spennende og variert arbeidsdag innen et område som er i vekst. Egen kompetanseutvikling innen ernæring i et meget godt internasjonalt fagmiljø. Bilordning, god pensjonsordning, helse- og livsforsikringer, støtte til trening og alt du trenger av teknisk utstyr. 


Er dette din drømmestilling?

Send en e-post til elin@humanhit.no med din cv og skriv litt om deg selv.

 

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Elin Næsje på telefon 67521100 eller på e-post elin@humanhit.no.