Den norske veterinærforening

DNV-OA inviterer til sosial kveld i klatreparken på Tryvann

01.08.2017
PÅMINNELSE: Sosial kveld i klatreparken på Tryvann! DNV-OA inviterer alle sine medlemmer til en sosial kveld i klatreparken på Tryvann fredag den 25. august fra kl. 17:00.

Etter stor suksess med båttur to år på rad, ønsker vi å prøve noe nytt i år. Derfor trekker vi i høyden med god utsikt over Oslo og Oslofjorden!

Opplegget begynner kl 17:00. Vær presis! Oppmøte ved Toppsenteret på Tryvann. Her vil vi få opplæring og sikkerhetskurs før vi slippes løs i klatreparken. Her er det 12 løyper med ulik høyde og vanskelighetsgrad – noe for enhver smak! Løypene består av ulike hindre, nett, gyngebroer, tuneller, stiger, balanse- og tauelementer m.m på vaiere mellom høye stolper og trær. Noe av høydepunktene er kanskje zip-linene!

Når vi har klatret fra oss og begynner å bli sultne trekker vi inn i lavvoen. Her vil det bli servert en grillmeny med tilhørende drikke fra kl. 20:00.

Alt sammen er gratis for våre medlemmer!

For mer informasjon om klatreparken se lenke: http://www.oslosommerpark.no/index.php

Bindende påmelding til fredrik.andersen@mattilsynet.no innen 18. august!

Vi har hatt litt problemer med at folk melder seg på og ikke møter opp på våre arrangementer. Vi ber deg derfor instendig om å møte opp dersom du har meldt deg på! Alternativt melde deg av innen fristen dersom det har kommet noe i veien. På den måten slipper vi å bruke medlemmenes penger på å betale for noen som ikke er der.

Det er begrenset antall plasser på dette arrangementet. Meld deg på - dette blir moro!

Håper vi sees i august!

Ggod sommer :)

 

Mvh

Fredrik

For styret DNV-OA

0 Kommentar

Kommenter saken

Du må være logget inn for å kommentere.