Den norske veterinærforening

Dyrenes Venn Sarpsborg søker veterinær til 100% fast stilling

Sarpsborg

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Ledig fast 100% stilling som veterinær i Sarpsborg

Sarpsborg ligger i Østfold fylke og er en by med 55 000 innbyggere som ligger tett inntil Fredrikstad som er Østfolds største by med 80 000 innbyggere. Området har tilgang på alle fasiliteter og ligger nært knyttet til Sverige, helt sør i Norge.

Dyrenes Venn kjeden har to klinikker i Drammen, en i Østfold og tre i området rundt Oslo. Tilsammen har vi nærmere 100 ansatte fordelt på alle klinikkene.

Dyrenes Venn Sarpsborg Dyreklinikk er en smådyrklinikk med mange forskjellige kasus og et stort utviklingspotensial. Klinikken ble renovert i 2018, og er moderne og godt utstyrt klinikk med en sentral beliggenhet. For tiden jobber det to veterinærer, tre assistenter og en resepsjonist ved klinikken. Stillingen vil bestå av både kirurgiske og polikliniske oppgaver. Det er utviklingsmuligheter for den rette personen både på DV Sarpsborg Dyreklinikk og innad i kjeden.

Vi søker bredt og ønsker oss en veterinær som har noen års erfaring fra veterinæryrket. Stillingen er i utgangspunktet tiltenkt en veterinær som kan ta et faglig ansvar på klinikken. Det kan også være aktuelt med ambisiøse personer som ikke har lang fartstid, slik at nyutdannede oppfordres til å søke.

 

Vi ser etter:

  • Veterinær med autorisasjon og erfaring fra smådyrpraksis, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke. 
  • Gode norskkunnskaper 
  • Motivert, gode samarbeidsevner og trives i en hektisk hverdag 

 

Vi tilbyr:

  • En spennende fast 100% stilling i en ny og velutrustet klinikk 
  • Engasjerte og dyktige kolleger 
  • Spennende og varierte arbeidsdager 
  • Gode utviklingsmuligheter og faglig påfyll 
  • Mulighet til å være med å videreutvikle Dyrenes Venn Sarpsborg 

Vi ønsker en person som er utadvendt, serviceinnstilt og som ønsker å videreutvikle seg. Har du et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi selvfølgelig meget interessert i å høre fra deg. Vi kan tilby svært gode lønnsbetingelser for riktig person.

Kontakt: Gard Isaksen, tlf: 91767294 og e-post: soknader@dyrenesvenn.no