Den norske veterinærforening

Dyrenes Venn Sinsen søker motivert veterinær til 100% fast stilling

Oslo

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Dyrenes Venn kjeden har to klinikker i Drammen, en i Østfold og tre i området rundt Oslo. Tilsammen har vi nå omtrent 90 ansatte fordelt på alle klinikkene. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst.

Klinikken på Sinsen er den største klinikken i kjeden og kan by på godt og trivelig arbeidsmiljø. Klinikken er moderne og godt utstyrt, der vi kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrmedisin. Vi er lokalisert sentralt på Sinsen, ca. 5 minutters gange fra Sinsen T-bane.

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk søker dyktig og motivert veterinær med høyt fokus på å yte god service for pasienter. Klinikken er kjent for å ha høy aktivitet og du vil bli del av et hyggelig miljø med høy faglig kompetanse.

Vi søker bredt og ønsker oss en veterinær som har noen års erfaring fra veterinæryrket. Vi ser etter personer som er utadvendte, service innstilte og som liker å jobbe i et hektisk miljø og som ønsker å videreutvikle seg. Har du et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi selvfølgelig meget interessert i å høre fra deg.

Hos Dyrenes Venn vil du få mulighet til å utvikle din faglige kompetanse og du vil jobbe på en svært moderne og velutstyrt klinikk med fokus på faglig behandling. Vi skal satse på våre ansatte og du vil få gode muligheter til faglig og karriereutvikling. Gode lønnsbetingelser for riktig person.

Søknadsfrist: Snarest.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mobil 917 67 294 eller Klinikksjef på Sinsen, Karoline Riiser Haraldsen på mobil 980 26 746.