Den norske veterinærforening

Dyrenes Venn Sinsen søker veterinær til 100% fast stilling

Oslo

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk søker veterinær med interesse for fagfeltet tannbehandling til 100% fast stilling.

Dyrenes Venn er en kjede i stor vekst og har to klinikker i Drammen, en i Østfold og tre i området rundt Oslo. Tilsammen har vi nå rundt 80 ansatte fordelt på alle klinikkene.

Klinikken på Sinsen er vårt moderne flaggskip og er svært godt utstyrt. Klinikken er kjedens største og kan by på godt og trivelig arbeidsmiljø.

Vi kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrmedisin og har en egen akuttvakt ved klinikken.

Dyrenes Venn har store ambisjoner for klinikken og vi ønsker å styrke oss innenfor fagfeltet tannbehandling. Er du riktig kandidat vil du bli satset på, og få gode muligheter til å utvikle deg innenfor området tannbehandling og kirurgi.

Klinikken lokalisert sentralt i Sinsen i Oslo.

Vi ønsker oss en veterinær som har noen års erfaring fra veterinæryrket, men det kan også være aktuelt med ambisiøse personer som ikke har lang fartstid, slik at nyutdannede oppfordres også til å søke.

Vi ser etter en person som setter kunden først og er service innstilt. Du liker å jobbe i et hektisk miljø og ønsker å videreutvikle både deg selv og klinikken. Har du et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi selvfølgelig meget interessert i å høre fra deg. Vi vil tilby gode lønnsbetingelser for riktig person.

Søknadsfrist: 15.08.2019, men søkere vil bli fortløpende vurdert før søknadsfrist utløper.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på
Mob: 917 67 294.