Den norske veterinærforening

Engasjert veterinær søkes til Anicura Dyresykehuset Tromsø med avdelinger!

Tromsø

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Vi søker nå en kollega med gode kliniske ferdigheter, ambisjoner og pågangsmot til ett års vikariat på dyresykehuset og avdelingene i Tromsdalen og på Kvaløya. Akuttvakt i velorganisert vaktordning inngår.

Vårt dyresykehus i Tromsø kan tilby utmerkede fasiliteter og et svært dedikert team av veterinærer, dyrepleiere, assistenter og resepsjonister. Vi er opptatt av god lagånd, sterk faglig utvikling og stor omsorg for pasienter og dyreeiere. Vi ønsker deg som brenner for å levere førsteklasses kvalitet og service.

Du jobber godt i et hektisk arbeidsmiljø og liker å bidra til en positiv arbeidshverdag. Du anerkjenner at alle medspillere har en like viktig plass på laget og tar eget ansvar der det trengs.

For oss er personlighet og fleksibilitet like viktig som kvalifikasjoner. Vi har gode og ordnede lønns og arbeidsforhold.

Tromsø er en av Norges vakreste byer og byr på spektakulær natur kun et steinkast unna sentrum. Vi har fantastisk toppturterreng og bor i et eldorado for turglade friluftsmennesker.

For nærmere beskrivelse av praksis og rollen, vennligst kontakt daglig leder Bente Akselsen på mobil +47 911 93 991.