Den norske veterinærforening

Er du smådyrveterinær og søker nye utfordringer?

Bryne

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Tu dyreklinikk søker veterinær i 100% fast stilling og vi har i tillegg ledig svangerskapsvikariat i 100% stilling for enda en veterinær.

Tu Dyreklinikk er en travel og veletablert smådyrklinikk som ligger på Bryne på Jæren i Rogaland.

Bryne er en passe stor by, som tilbyr det meste man skulle ønske seg av shopping, kino, spisesteder og uteliv. Skulle man likevel ønske noe mer er Stavanger kun 30 min unna med bil, og det tar bare 20 min å kjøre til Sandnes og kjøpesenteret Kvadrat. Er man glad i friluftsliv og natur er det flotte turmuligheter i og rundt byen, med alt naturskjønne Jæren har å tilby. De berømte Jærstrendene er en kort kjøretur fra Bryne, og dagsturer til Prekestolen eller Kjeragsbolten er også mulig. Sirdal med muligheter for skisport på vinteren er 1,5 timers biltur unna. Stavanger lufthavn Sola ligger bare 25 min fra Byne, og har mer enn 40 direkteruter til inn- og utlandsdestinasjoner.

Tu Dyreklinikk ble etablert i 1970 og var dermed en av de første private smådyrklinikkene i Norge. Klinikken har vært under stadig ombygging og modernisering siden da. Klinikken er velutstyrt med blant annet Idexx laboratorieutstyr, direkte digitalt røntgen, ultralyd, tannrøntgen, tannunit, gassanestesi, m.m. Arbeidsstaben består i dag av 5 veterinærer, 1 dyrepleier, 2 resepsjonister og 2 klinikkassistenter. Klinikken deltar i et privat vaktsamarbeid med to andre klinikker i området (klinikken har vakt hver 4. uke).

Da en av våre dyktige veterinærer skal ut i svangerskapspermisjon søker vi nå en veterinær til 1-års vikariat i 100% stilling, med mulighet for fast stilling ved avsluttet vikariat for rett person.

Vi har i tillegg ledig for enda en veterinær i 100% fast stilling. Vaktberedskap inngår i stillingene, med en fast ukedag hver 4. uke, samt vakt hver 8. helg (delt med en annen veterinær). Det er en fordel om du har tidligere erfaring fra smådyrpraksis, da du må kunne jobbe selvstendig på vakt.

Vi søker en positiv, engasjert, pliktoppfyllende person med godt humør og evne til å jobbe i team, men også selvstendig. Du bør være serviceinnstilt, være løsningsorientert, og takle en til tiders hektisk hverdag. Du er faglig interessert og motivert for å utvikle deg videre som veterinær.

Vi kan tilby en trivelig arbeidsplass med hyggelige medarbeidere, faste arbeidstider, 5 uker ferie og grunnlønn over tariff. Det er i tillegg gode inntjeningsmuligheter på vakt.

Spørsmål om stillingene kan rettes til daglig leder Dagny Spanne Kjær på tlf 51 78 85 90 eller e-post: post@tudyreklinikk.no.

Søknader med CV sendes til post@tudyreklinikk.no. Søknader vurderes fortløpende. Tiltredelse senest medio august, men gjerne før.

Vi gleder oss til å høre fra deg.