Den norske veterinærforening

Evidensia Kristiansand dyreklinikk søker veterinær

Kristiansand

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Kvalifikasjoner: Veterinær med erfaring eller interesse innen: 

  • Beinkirurgi 
  • Endoskopi 
  • Eller ultralyddiagnostikk. 

EVIDENSIA KRISTIANSAND DYREKLIKK er en veletablert smådyrklinikk sentralt beliggende i Kristiansand. Vi er en velutstyrt klinikk med 3 veterinærer, 3 dyrepleiere, 2 resepsjonister, 1 assistent og 2 dyrepleier studenter.

Klinikken har en velutstyrt kirurgisk avdeling med blant annet arthroskopi, kirurgisk laser, osteosynthese- og TPLO-utstyr. CT-diagnostikk utgjør i dag en stor del av pasientgrunnlaget. En stor del av pasientgrunnlaget kommer fra henvisningspraksis. Klinikken har fokus på utredninger og behandlinger på et høyt nivå.

Personlige egenskaper
Vi søker etter deg som har lyst på en spennende og utfordrende jobb i ett sosialt arbeidsmiljø. Du er faglig engasjert, er flink til å spille dine kollegaer gode og har lyst og engasjement til å videreutvikle klinikken. Stillingen innebærer gode muligheter for faglig utvikling.

Vi kan tilby deg en hyggelig arbeidsplass med dyktige og engasjerte medarbeidere.

Evidensia Kristiansand Dyreklinikk er en del av Evidensia Dyrehelse, hvor målsetningen er å bygge en kvalitetsledende veterinærkjede som tilbyr de beste veterinærtjenester over hele landet. Evidensia har et høyt fokus på kompetanse, etterutdanning og spesialisering for sine medarbeidere.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved å kontakte daglig leder Elisabeth Mortensen: mobil 94173537.

Søknad med CV, attester og referanser sendes til: elisabeth.mortensen@evidensia.no. Søknader vurderes fortløpende. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og en usedvanlig spennende arbeidsplass! Tiltredelse etter avtale.