Den norske veterinærforening

Fast 100% veterinærstilling

Sandvika

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

AniCura Dyreklinikk Sandvika er en godt etablert klinikk sentralt beliggende i Sandvika. Arbeidshverdagen her byr på spennende utfordringer, og har fokus på både faglig og personlig utvikling. Vi er opptatt av god kundeservice, høy kvalitet og har sammen bred faglig kompetanse.

Vi søker nå en veterinær til fast stilling, og kan tilby 100% stilling fra 01.05.20. Klinikkens ansatte består i dag av tre veterinærer, fire dyrepleiere og to klinikkassistenter. Vi har også tre veterinærstudenter som jobber faste kveldsvakter i tillegg til sine studier.

AniCura Dyreklinikk Sandvika holder åpent hverdager 8.30-19 og lørdager 10-14. Vaktene fordeles mellom veterinærene for å dekke hele åpningstiden. Vi har deltagelse i vakt (ikke natt). Vi har også en stor og trofast kundemasse, og setter stor pris på den nære og personlige kontakten vi har med kundene og deres to- og firbeinte.

Klinikkens lokaler er lyse og innbydende å jobbe i. AniCura Dyreklinikk Sandvika er en klinikk med tette bånd til alle klinikkene innenfor AniCura region Oslo, og setter stor pris på nært samarbeid på tvers av klinikker i regionen og resten av landet.

Vi er stolte av å være en del av fellesskapet i AniCura i Norge og Europa!

Om deg
Vi søker en veterinær som trives med å jobbe i team med både veterinærer og dyrepleiere, og som kommuniserer godt med både kolleger og kunder. Du har godt humør, er utadvendt og effektiv.

Vi søker bredt og ønsker oss en veterinær som har noen års erfaring fra veterinæryrket. Det er ønskelig at du har noe erfaring fra tannbehandling og tanntrekk, og enkel kirurgi. Det kan også være aktuelt med ambisiøse personer som ikke har lang fartstid, slik at nyutdannede oppfordres til å søke.

Du har fokus på trygge og forsvarlige rammer rundt ditt arbeid med kolleger, kunder og pasienter.

I AniCura etterstreber vi at alle ansatte arbeider og kjenner seg igjen i våre verdier;

  • Sammen
  • Eget ansvar
  • Kompetanse og utvikling
  • Trygghet og omtanke 
  • Direkte og ærlig.

Sammen arbeider vi for dyrenes beste og mot framtidens veterinærmedisin!

Søknad med CV eller aktuelle spørsmål kan rettes til cecilie.askvig@anicura.no 

Søknadsfrist er snarest.

Vi ser frem til å høre fra deg!