Den norske veterinærforening

Helgeland Dyreklinikk søker veterinær til svangerskapsvikariat

Mosjøen

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Vi søker en trivelige kollega til et svangerskapsvikariat som veterinær i blandet praksis på naturskjønne Helgeland.

Da en av våre faste veterinærer skal ut i svangerskapspermisjon søker vi en veterinær som har lyst til å bli med i prasksisgruppa vår. Vikariatet er ledig omgående, og vil vare til Juli/August 2020. Jobben har ca. 60/40 fordeling mellom smådyr (hund og katt) og produksjonsdyr, hvorav mesteparten består i storfe med inseminasjon, noe småfe og gris.

Det er store muligheter for å disponere jobben som man selv ønsker ut fra interessefelt. Klinikken er godt utrustet med blant annet 3 behandlingsrom, operasjonssal, tann unit, gassanestesi, digital røntgen/tannrøntgen, ultralyd og blodlab. Den ligger sentralt plassert i Mosjøen i Vefsn kommune, og har bra forbindelser med både vei, tog og fly. Distriktet er lettkjørt og har gode inntjeningsmuligheter.

Vi som jobber på klinikken deltar i 4-delt kommunal vaktordning, og det inngår også et kommunalt tilskudd som blir fordelt på deltagerne i den daglige praksisen. Veterinærene jobber som selvstendig næringsdrivende og må disponere egen bil og utstyr, men vi har også mulighet til å være behjelpelig med lån av utstyr innledningsvis ved behov. Vi setter samarbeid og trivsel høyt, og oppfordrer både nyutdannede og mer erfarne kolleger til å søke.

Ved spørsmål angående stilling, ta kontakt med Helgeland Dyreklinikk Tlf. 75173445 eller Veterinær Ragnhild Hårvik Tlf. 99228460

Søknad med CV sendes til info@helgeland-dyreklinikk.no

Søknader behandles fortløpende.