Den norske veterinærforening

Hemne veterinærkontor AS søker veterinær i 80-100% vikarstilling, kombinert praksis

Hemne og Snillfjord kommune

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Da en av våre veterinærer skal ut i svangerskapspermisjon, søker vi etter vikar i 80-100% stilling.

Vi søker en engasjert og trivelig veterinær til vår kombinerte praksis i Hemne og Snillfjord kommune. Stillingen inkluderer 4-delt vakt i Hemne/Snillfjord kommune. Ønsket oppstart i oktober, eller så snart som mulig. Vikariatet går i utgangspunktet fram til senhøsten 2020, med store muligheter for forlengelse.

Hemne Veterinærkontor AS består i hovedsak av produksjonsdyrpraksis, i tillegg til et velutstyrt smådyrskontor med bla. digital røntgen, blodanalyse, ultralyd og tannunit. Vi har også en butikk med fôrsalg og diverse pleiemidler. I dag jobber det fire veterinærer og en klinikkassistent hos oss.

Vi deltar også i den kommunale vaktordningen, i samarbeid med nabokommunen Snillfjord.

Krav til søker:
Godkjent insemineringskurs, førerkort klasse B og godkjent veterinærutdannelse. Erfaring er ett pluss, men ikke avgjørende. Stillingen passer godt for nyutdannede som ønsker et erfaringsrikt vikariat. Ingen krav til eget utstyr. Opplæring vil bli gitt. Søkeren må beherske norsk både skriftlig og muntlig.

Hemne er en allsidig kommune med et rikt idrettsmiljø, som svømming, håndball, fotball og ski. Her er det nydelig natur, og tilbyr alt fra fjell til fjord. I tillegg finnes kjøpesenter, treningssenter og restauranter. Landbruket i kommunen har en svært god utvikling, med flere nybygg og per i dag 12 robotfjøs.

Vi ligger kun en 1 ½ time fra Trondheim og 2 timer unna Trondheim lufthavn, Værnes.

Vi er behjelpelige med å finne boplass.

Søknadsfrist: Søknader vil bli vurdert og besvart fortløpende.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat, Hanne Tangen Hansen, tlf 92 49 27 72

Søknad ønskes på mail: hemnevet@live.com