Den norske veterinærforening

Ingunn Midttun Godal ny administrerende direktør i Mattilsynet

18.10.2019
Ingunn Midttun Godal ble av Kongen i statsråd, fredag 18. oktober, utnevnt til ny administrerende direktør i Mattilsynet.

– Mattilsynet har et viktig samfunnsoppdrag med å sikre trygg mat og trygt drikkevann, og å fremme god plante- og dyrehelse og god dyrevelferd. Jeg er svært fornøyd med at Ingunn Midttun Godal har takket ja til dette viktige samfunnsoppdraget. Godal har solid faglig kompetanse og bred og relevant erfaring som leder både i offentlig og privat sektor, sier landbruks- og matminister Olaug Bollestad.

Ingunn Midttun Godal er født 9. mars 1968. Hun er utdannet sivilingeniør fra Institutt for kjemiteknikk ved NTH 1992.

Godal har hatt ledende stillinger i Det Norske Veritas (DNV), Mattilsynet, Klima- og forurensningsdirektoratet og Arbeids- og velferdsetaten (NAV). Hun har siden 2016 vært ansatt i DNV GL Business Assurance. Hun overtar etter Harald Gjein.

– Vi tillitsvalgte er godt fornøyd med valget av Godal. Hun har solid bakgrunn som leder og kjenner Mattilsynet godt fra før. Jeg er helt sikker på at vi tillitsvalgte skal kunne samarbeide godt med henne og at både Mattilsynet og bedriftsdemokratiet vil få et oppsving med Godal som leder – sier Hovedtillitsvalgt for Akademikerne i Mattilsynet, Bjørnar W Jakobsen

0 Kommentar

Kommenter saken

Du må være logget inn for å kommentere.