Den norske veterinærforening

Internship ved AniCura Dyresykehus Oslo

Oslo

Tittel: Internship

Stillingstype: Engasjement

Lyst på et spennende og faglig utviklende år?

AniCura Dyresykehus Oslo søker en veterinær til ett år i internshipstilling.

Om stillingen
AniCura Dyresykehus Oslo søker en veterinær som ønsker et år sammen med vårt fantastiske team med kunnskapsrike og erfarne veterinærer og dyrepleiere.

Oppstart medio august 2019, men dette kan diskuteres.

Stillingen er delt mellom dag- kveld og helgevakter, og inkluderer akuttvakten ved AniCura Dyresykehus Oslo og er en 100% stilling i ett år.

AniCura Dyresykehus Oslo mottar 4000 henvisninger årlig fra klinikker over hele landet. Som rent henvisningsdyresykehus har er vi i besittelse av god kompetanse innen alle typer kirurgi, oftalmologi, indremedisin, kardiologi, dermatologi, odontologi og onkologi. Vi har det aller meste av moderne utstyr blant annet CT-skanner, Stryker og Athrex artroskopirack, Storz endoskopirack inkludert laparoskopi, GE S8, Vivid E90 ultralydapparat og fluoroskop.I AniCura jobber vi kontinuerlig med å utvikle, styrke og videreutdanne alle våre medarbeidere.AniCura Dyresykehus Oslo huser også AniCura Akademi som holder flere kurs i semesteret innen utvalgte fagområder.

AniCura Norge består nå av 45 klinikker med cirka 500 ansatte. Totalt er vi 250 klinikker og dyresykehus i Europa. I Norge har vi over en tredjedel av alle Smådyrspesialister i gruppen, samt flere diplomater og dyktige fagpersoner innen forskjellige felt. AniCuras vitenskapelig råd arbeider for å fremme den kliniske forskningen innen AniCura og å sikre at alle arbeider evidensbasert og i tråd med vitenskapelig baserte og etterprøvde metoder. Vi har også AniCuras Utviklingsråd, et råd på konsernnivå som hele tiden jobber med vårt felles mål for øyet; å skape fremtidens veterinærmedisin.

Din profil
Vi ønsker å lære opp og utvikle deg som brenner for å bli god i faget og er villig til å gi det lille ekstra for å komme dit. Du må gjerne ha en spesiell interesse for et fagfelt og ønske om utvikling innen dette, og samtidig vil vi legge til rette for at du skal være innom de aller fleste fagfelt i løpet av året du er hos oss. Du er ambisiøs og lærevillig og ønsker å jobbe i tråd med AniCuras verdier; I AniCura er vi opptatt av å etterleve verdiene våre. Sammen Eget ansvar Kompetanse og utvikling Trygghet og omtanke Direkte og ærlig

Som ansatt søker vi deg som er utdannet veterinær og har personlig egnethet. Du som veterinær har du et genuint ønske om å bli en god kliniker innen smådyrmedisin, og helst ha et ønske/drøm om videre spesialisering. Vår nåværende intern er spesialistkandidat og får godkjent sitt år hos oss som hospitering da vi har flere spesialister på huset. Dette vil også være mulig for deg dersom du ønsker. Ved å være interessert og ha en stå-på-vilje vil dette engasjementet gi deg en unik mulighet i å bygge din faglige kompetanse og også ditt faglige nettverk. Sammen jobber vi for dyrenes beste og skaper fremtidens veterinærmedisin.

Søknad og CV, samt spørsmål vedrørende stillingen kan sendes til hanne.herstad@anicura.no Søknadsfrist er den 15.05.19 og kandidater vil bli vurdert løpende.

Vi gleder oss til å høre fra deg!