Den norske veterinærforening

Jobb i kombipraksis i Troms

Setermoen i Bardu kommune

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Vi har behov for en kollega i kombinert praksis som inkluderer inseminering av storfe.

Smådyrklinikken ligger på Setermoen i Bardu kommune. Klinikken er velutstyrt (digital røntgen, blodanalyse, ultralyd, tannunit) og har en fast ansatt assistent. Hovedvekten av pasienter på klinikken er hund og katt. Fordelinga mellom stordyr og smådyr er ca 50/50. Produksjonsdyrpraksisen består av hest, sau, geit og storfe.

Distriktet er relativt stort, men det er ingen ferger eller annen båtskyss. Vi dekker kommunene Bardu, Salangen, Lavangen, Dyrøy og Ibestad.

Vi er pr i dag 2 veterinærer i samarbeid, og praksisen er veletablert og variabel. Vi har de siste årene kurset oss mye, har et godt samarbeid med kollegaer i nabodistriktet og vi bistår gjerne hverandre ved behov. Vi samarbeider også godt med produsentene i distriktet og har mange hyggelige kunder. Vår nye kollega må delta i vaktordningen, 3- 4 delt vakt.

Det vil være mulighet for noe offentlig støtte ut over vaktgodtgjørelsen. Vi ønsker oss en kollega som er allsidig, engasjert og kan samarbeide godt i vår lille gruppe.

Erfaren eller nyutdannet, med inseminasjonskurs (eller villig til å ta det) vil bli tatt velvillig imot. Vi kan være behjelpelig med å finne bolig, men du må holde egen bil og utstyr (kan låne utstyr av oss i en eventuell oppstartsfase).

Setermoen ligger ca 2 timers kjøring fra Tromsø og 1 times kjøring fra Narvik.

Nærmeste flyplass er Bardufoss, ca 30 minutters kjøring fra Setermoen.

Området er veldig fint for friluftsliv, jakt og fiske. Det er også aktive hundeklubber (jakt, lydighet, agility ol.) og et aktivt hestemiljø (med ridehus) i området.

Kontakt oss gjerne på mobil 99166221, Hege Hasvold eller Tone Verlo.

Søknad og CV sendes: dyrlegenibardu@hotmail.com, innen 01.09.2019