Den norske veterinærforening

Klinikklederstilling ledig på Paradis

Bergen

Tittel: Daglig leder

Stillingstype: Fast stilling

Søknadsfrist: 11. juni 2017

AniCura Fana Dyreklinikk på Paradis i Bergen søker ny daglig leder. 
Vi søker nå en daglig leder til vårt fantastiske team i Fana.
Klinikken ligger svært godt plassert med en stor kundemasse, og vi har en arbeidskultur preget av faglig engasjement og dedikasjon, stor godhet og omsorg for dyra, samt mye latter og humor.

Foran oss har vi spennende år – vil du være med på reisen? I løpet av de neste 1,5 årene skal vi bygge et helt nytt dyrehospital, rekruttere flere ansatte og utvikle oss videre.
Vi søker en daglig leder som har stor arbeidskapasitet og som får det beste ut av sine medarbeidere. Du brenner for veterinærfaget og for å levere førsteklasses kvalitet og service. Du ønsker å være med å bygge opp et team basert på det gode fundamentet vi allerede har lagt, og du vil få mulighet til å påvirke mye med din positive personlighet.

AniCura Region Vest består av fem klinikker i Bergens-området, og som daglig leder ved AniCura Fana Dyreklinikk vil du kunne støtte deg til, sparre med og hente inspirasjon fra mange dyktige og erfarne ledere i samme ledergruppe. AniCura byr på et stort fagmiljø, og vi satser tungt på etterutdanning av alle våre ansatte. Utviklingsmulighetene er store i denne stillingen, både personlig og profesjonelt, og som leder får du ta del i AniCuras lederutdanning.

Om du får behov for å flytte i forbindelse med tiltredelsen, vil vi være behjelpelige.

For spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Tor Kvinge på mobil 47 930 96 140.
Alle søknader kan sendes via e-post til tor.kvinge@anicura.no
Søknadsfrist 11. juni.

AniCura er en ledende veterinærkjede innen avansert veterinæromsorg for hunder, katter og andre kjæledyr. Vi har meget høy kompetanse og moderne og avansert medisinsk utstyr. AniCura er representert i 6 europeiske land og har rundt 450 ansatte her i Norge.

Les mer om AniCura på hjemmesiden vår www.anicura.no  Eller om klinikken vår på http://www.anicura.no/anicura-fana-dyreklinikk/