Den norske veterinærforening

Kombinert veterinær- og klinikksjefstilling i Tromsø

Tromsø

Tittel: Kombinert veterinær- og klinikksjefstilling i Tromsø

Stillingstype: Fast stilling

Søknadsfrist: 31. august 2017

Sentralt beliggende i Tromsø finner du nybygde og moderne AniCura Dyresykehus, som er en henvisning- sklinikk for hele Nord-Norge og førstelinjepraksis for Tromsø-regionen. Her har vi de best tenkbare fasiliteter, og vi er en fantastisk arbeidsplass både faglig og sosialt. Vi er opptatt av god lagånd, faglig utvikling og stor omsorg for både pasienter og dyreeiere. Satsingsområdene våre er billeddiagnostikk med CT, kirurgi inkludert bløtvevskirurgi og ortopedi, tenner, reproduksjon og kardiologi. Nå er vi på jakt etter flere kollegaer. Som klinikksjef får du det beste av to verdener: En 50/50-fordeling mellom ledelse og klinikkveterinær.

Klinikksjefen er plassert under daglig leder. Det viktigste er at du har gode lederegenskaper og stor interesse for å drive en klinikk. Ansvarsområdene dine som leder vil være personal, drift, management, og utarbeidelse og oppfølging av budsjett i samarbeid med daglig leder Som klinikkveterinær vil du jobbe i poliklinikken på sykehuset. Hvis du er spesialist eller har ambisjoner om å spesialisere deg, er det velkomment, men ikke avgjørende.

Vi ser etter en kollega som er engasjert, en god lagspiller, resultatorientert, fleksibel, glad i folk og dyr, arbeidsom og har godt humør. Stillingen er fast, 100% og ledig umiddelbart, søknadsfrist 31. august.

Les mer om oss på hjemmesiden vår: http://www.anicura.no/dyresykehuset-tromso/.

For mer informasjon om stillingene ring 911 93 991.

Søknaden sendes til bente.akselsen@anicura.no Vi ser frem til å høre fra deg.