Informasjon

Torsdag 18. mars har Oslo og Akershus veterinærforening gleden av å igjen invitere til skikurs. Kurset blir som tidligere år arrangert i regi av Eirik Sæves (bedrepaaski.no) som er tidligere aktiv langrennsløper med flere meritter. Han vil ha med seg to instruktører som selv har bakgrunn fra langrennsmiljøet.

På skikurset vil du få muligheten til å trene på klassisk teknikk eller skøyteteknikk. Da vi er mange deles vi inn i to puljer. Første pulje starter kl. 17.30 andre pulje starter kl. 19.00. Ved påmelding, oppgi hvilken gruppe (klassisk/skøyting) og klokkeslett du ønsker å delta i. Vi møter opp på Frognerseteren (ved barnehagen).

Av praktiske grunner, og for å få noe utbytte av eventuell skøyteteknikk, er det en forutsetning at deltakere som melder seg på stiller med skøyteski og egnede skistaver.
Kurset blir avholdt i kohorter med 7 deltakere i hver gruppe fordelt på 3 instruktører.

Førstemann til mølla ved påmelding, vi har 42 plasser. Fra tidligere vet vi at dette er et populært kurs, og vi vil derfor åpne opp for venteliste. Det er viktig at påmeldte møter opp eller melder seg av i god tid hvis man ikke kan møte. Da kan vi gi plassen til en annen.

Påmelding sendes lillfrostad@hotmail.com senest fredag 12. mars.
Velkommen til skikurs.