Quality Hotel Expo

Informasjon

Tema: Halthet i hestepraksis – Hase, proksimale gaffelbånd og bakkne

Dette kurset vil gå i dybden på diagnostikk og behandling av haltheter fra bakbenet, med fokus på hasen, det proksimale gaffelbåndet og bakkneet. Kurset holdes samtidig med Agria Oslo Horse Show for å tydeliggjøre sammenhengen mellom hestesport og veterinærmedisin, og gir kursdeltagerne mulighet til å kombinere faglig oppdatering med sport på toppnivå.

Målsetting

Målsettingen for kurset er å lage et kurs for veterinærer som jobber med halthet i hestepraksis. Det er innhentet anerkjente, internasjonale forelesere med lang erfaring i halthet og billeddiagnostikk, samt god formidlingsevne. Det vil bli rikelig anledning til diskusjon rundt kasus samt å stille spørsmål underveis. Det vil være mulig å delta på en workshop lørdag der man kan diskutere fritt i mindre grupper. Deltakere vil få rabatt på billetter til Agria Oslo Horse Show.

Fredag kveld vil det arrangeres felles middag i VIP enheten på Oslo Horse Show der man kan nyte en 3-retters middag mens man ser på showet. Påmelding er nå åpen, men husk å melde deg på innen 20. august! (begrenset antall plasser).

Program

Lenke til detaljert program

Foredragsholdere 
Maarten Oosterlinck, DVM, PhD, Dipl.ECVS, Dipl.ECVSMR, Ghent University, Belgia

Natasha Werpy, DVM, Dipl.ACVR. Equine Diagnostic Imaging, Inc., Florida, USA

Filip Vandenberghe, DVM, Assoc (LA) ECVDI. Equine Hospital Bosdreef, Belgia

Birgit Ranheim, DVM
 

Priser og betingelser

Lenke til mer informasjon

Middager
Konferansemiddag torsdag Quality Hotel Expo: kr 1045
Festmiddag fredag Oslo Horse show: kr 1795 (NB; påmeldingsfrist 20. august - og begrenset antall plasser)

Frister
Earlybird kr 500 i rabatt - til og med 30. august (gjelder kun full pris, og ikke studenter eller workshop, kun kursavgift medlem og ikke-medlem)
Påmeldingsfrist 11. september
Ved påmelding etter fristen 11. september, belastes et tillegg på kr 600.

Påmeldingsfrist