Informasjon

Digitalt HD/AD-røntgenkurs for veterinærer i samarbeid mellom NKK og DNV. Kurset tar for seg følgende emner: røntgenteknikk, analoge og digitale røntgenbilder, spesielle prosedyrer knyttet til AD- og HD-røntgenfotografering, prosedyrer ved innsendelse samt avtale med NKK.

Målsetting: Obligatorisk kurs for veterinærer som inngår avtale med NKK om innsending av røntgenbilder til offisiell avlesning.

Målgruppe: Smådyrpraktiserende veterinærer som ønsker å foreta røntgenfotografering for offisiell avlesning av HD/AD.

Forelesere: Magnus Rørvik, Tina Trangerud og William Bredal

Pris: kr. 1000,-

Påmelding: Påmelding bør gjøres på PC/Mac da brukergrensesnitt på mobiltelefon ikke fungerer optimalt. For å melde deg på kurset må du først opprette en bruker hos NKK (om du ikke har en bruker fra tidligere.) Trykk på denne lenken for å opprette en ny bruker hos NKK.
Når du har opprettet en bruker, finner du påmelding til kurset i fanen til høyre som heter Påmelding til kurs/seminar, og trykk på arrangementet “Røntgenkurs HD/AD” for å komme til påmeldingsskjemaet.

Forklaring til påmelding

Fyll inn kontaktinformasjonen din i påmeldingsskjemaet.

OBS! Det er viktig at e-postadressen din er korrekt skrevet. Det er til denne adressen du vil motta invitasjonslenke til det digitale kurset i Teams.
Husk også å legge til "1" i ruten for antall billetter, helt nede til venstre i påmeldingsskjemaet.
Følg anvisning for kursavgiftinnbetaling. Du vil motta e-post med bekreftelse av din påmelding.

Du vil senere få tilsendt en ny e-post med invitasjon og Teams-lenke til kurset. Husk å sjekke eventuell søppelpostkasse. Om du ikke har mottatt e-post med invitasjonslenke innen onsdag 5. oktober, ber vi deg kontakte oss på e-post vetportal@nkk.no.

*Ved å melde deg på kurset godkjenner du at ditt navn blir vist offentlig for andre kursdeltakere i Teams.

Logo NKK

Påmeldingsfrist