Den norske veterinærforening

Ledig 100% stilling som veterinær ved Dyrenes venn Eiker

Eiker

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Søknadsfrist: 25. desember 2017

Dyrenes Venn Eiker søker veterinær i 100% fast stilling.

Kjeden Dyrenes Venn har to klinikker i Drammen, en i Østfold og tre i området rundt Oslo. Tilsammen har vi nå rundt 80 ansatte fordelt på alle klinikkene. Dyrenes Venn Eiker er en veletablert smådyrklinikk med beliggenhet i Nedre Eiker, like nord for Drammen. Klinikken har meget stort kundegrunnlag og er i stadig vekst. Topp moderne lokaler og høy kompetanse.

Vi søker bredt og ønsker oss en veterinær som har noen års erfaring fra veterinæryrket. Det kan også være aktuelt med ambisiøse personer som ikke har lang fartstid, slik at nyutdannede oppfordres til å søke. Videre ønsker vi en person som er utadvendt, serviceinnstilt og som liker å jobbe i et hektisk miljø og som ønsker å videreutvikle seg. Har du et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi selvfølgelig meget interessert i å høre fra deg.

Arbeidssted vil være ved Dyrenes Venn Eiker, men noe reisevirksomhet til klinikken i Strømsø må påregnes ved behov. Dyrenes Venn Strømsø er en klinikk med beliggenhet sentralt i Drammen. Klinikken satser stort og er i sterk vekst, og trenger derfor mer arbeidskraft. Konkurransedyktige betingelser.

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob. 917 67 294.