Den norske veterinærforening

Ledig stilling som klinikkveterinær i svangerskapsvikariat

Brumunddal

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Vi er en passe stor klinikk som er i vekst på flere måter, en liten babyboom er på gang!

Vi trenger derfor deg som er positiv, utadvent og samarbeidsvillig - og har lyst til å ta i et tak.

Har du klinisk erfaring og er trygg på akuttpraksis og bløtvevskirurgi er du perfekt for oss, men vi trenger også deg som er lærevillig og faglig nysgjerrig.

Vi har mange trivelige dyr og dyreeiere i vår kundekrets. Det er mest hunder og katter, men også noen kaniner, marsvin, rotter og undulater.

På klinikken er vi tre veterinærer, to dyrepleiere og en helsesekretær som jobber bra sammen som team i et godt arbeidsmiljø. Klinikken er godt utstyrt med bl. a. digital røntgen, ultralyd, Idexx analysemaskiner for hematologi og kjemi, digital tannrøntgen, tannunit, gassanestesi og laser.

Brumunddal by er også i vekst, bysentrum er blitt riktig så trivelig og turområdene i Ringsaker kommune er mange og varierte. Det er god kommunikasjon med tog og buss.

Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig er en forutsetning for å få jobb hos oss.

Hvis du syns dette høres spennende ut er du velkommen til å sende oss din søknad. Oppstart i sommer eller til høsten, vi er fleksible på oppstartstidspunkt.

Mer informasjon får du hos Margunn Tvedten, tlf 93439669 eller mtvedten@gmail.com, der din søknad med CV kan sendes innen 20. juni 2018.

Se også www.brumunddaldyreklinikk.no og www.mjøsvakta.no