Den norske veterinærforening

Namsen Dyrehospital søker ny veterinær

Namsos

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Vi er i rask utvikling og ønsker å utvide vårt team med en ny veterinær. Posisjonen er fleksibel og tilpasses din kompetanse.

Vi kan tilby god støtte til nyutdannede veterinærer, men har kompetanse og fasiliteter til å støtte veterinærer som ønsker å spesialisere seg eller som allerede har sin egen spisskompetanse. Her på dyrehospitalet har vi et veldig godt arbeidsmiljø og en dyktig og hyggelig gjeng medarbeidere.

Arbeidsdagen er spennende og variert med et fokus på service samt høy faglig standard. Dyrehospitalet har spisskompetanse innen kirurgi og medisin, og fasiliteter inkluderer blant annet, røntgen, ultralyd, CT, intern lab, endoskopi («rigid» og «flexible») og artroskopi. Viktigst for oss er at du er blid, faglig engasjert og pliktoppfyllende. Stilling er 100% og kan tilbys som fast ansettelse.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Namsos. Her nyter vi variert og vakker natur med kyst, skog og høyfjell rett utenfor døra. Til daglig trives vi med en stimulerende og artig arbeidsdag, men med så mye flott rundt oss har vi også fokus på et liv utenfor arbeid.

Søknad og CV sendes til: tom@namsen-dyrehospital.no

Søknadsfrist: 7. februar

Spørsmål kan rettes til Tom Wright på samme epostadresse.