Den norske veterinærforening

Narvik dyreklinikk søker dyrlege til 12-måneders barselsvikariat!

Narvik

Tittel: Narvik dyreklinikk søker dyrlege til 12-måneders barselsvikariat!

Stillingstype: Vikariat

En av våre støttepilarer skal omsider få små, så nå har vi ledig barselsvikariat fra september 2018.
Vikariatet strekker seg helst til over sommeren 2019, og muligheten for fast ansettelse videre er god.

Narvik dyreklinikk er en ambisiøs smådyrsklinikk med mye og godt utstyr, kjekke og dyktige kollegaer, assistenter og dyrepleiere og en stor, hyggelig kundemasse.
Vårt hovedfokus er smådyrklinikken. Her jobber det til enhver tid 3 dyrleger, en dyrepleier og 4 assistenter. Vi utfører alt fra kloklipp til krevende indremedisinske utredninger og utfordrende kirurgiske inngrep. Klinikken er godt utstyrt. Tannbehandling er et av våre hovedfokus. Vi har gassanestesi i nyinnredet kirurgisal, dentalrøntgen, ultralyd, blodlab, endoskopi og en god del mer.

Vi ønsker å jobbe sammen i team og å ha tett kontakt mellom de ansatte.
Vi jobber kontinuerlig med å utvikle, styrke og videreutdanne alle ledd i klinikken. Vi har en stabil stab som trives i hverandres selskap, og vi gleder oss over å få inn nye kollegaer.

Det er viktig for oss at du er positiv og interessert i å by på deg selv, både faglig og sosialt. Vi lover å ta godt vare på deg og dine, både i jobbsammenheng, men også på det sosiale plan. Narvik er en flott by som ligger i fantastiske omgivelser. Skimulighetene her er unike og turmulighetene i området rundt likeså.

Vi deltar også i kommunal 4-delt vakt. Vi deler på stordyrarbeidet i et praksisområde med ca 600 melkekuer fordelt på 15 bruk, samt ca 1200 sauer og noe hestepraksis.
Stillingen egner seg godt til deg som nettopp er ferdig med utdannelsen og kan tenke deg å få bryne deg på mye forskjellig. Erfarne kollegaer er selvfølgelig også svært velkomne til å søke.
Tidligere jobberfaring vil bli vektlagt, om det så er av ikke-veterinær art.

Gå gjerne inn og kikk på nettsiden vår: http://dyrlegenettet.no/

Søknad til stillingen, CV og referanser kan sendes til personalansvarlig Torhild Bredvold: torhild@dyrlegenett.no
Spørsmål om stillingen kan stilles til Torhild på mobil: 93402919

Søknadsfrist: snarest
Tiltredelse: Januar 2016 eller etter avtale
Søkere må beherske norsk både skriftlig og muntlig.