Er det interesse for tur til Jæren?

De siste årene har Veterinærhistorisk Selskap arrangert vellykkete turer både utenlands og innenlands. Selskapet planlegger nå en medlemstur til Jæren 22. til 24. mai. Før vi går videre med planene ønsker vi å undersøke interessen for en slik tur.

 Vi ber derfor om ikke-bindende tilbakemelding på hvor mange som kan tenke seg å være med. Send svar pr e-post til Elise Lium innen fredag 27. januar. Dersom mange nok er interessert, går vi videre med planene og ber om bindende påmelding i neste omgang.

Det er lagt opp til et tre-dagers program med to overnattinger med frokost, lunsj og middager. Vi har ikke full oversikt over hva turen vil koste, men har innhentet pris på hotellovernattingene med middag/lunsj. I tillegg kommer pris på leie av buss som vil være avhengig av antall deltakere.  

 Kronen Gaard Hotell: Dobbeltrom inkl. frokost: kr. 1495,-. Enkeltrom inkl. frokost kr. 1295,-. Lunsjbuffet ca. kr. 400, middag ca. kr. 700 pluss drikke.

Utstein Kloster Hotell: Dobbeltrom med havutsikt kr. 1695,- inkl. frokost, Enkeltrom med havutsikt kr. 1495,- inkl. frokost. Middag ca. kr 800 pluss drikke.

Foreløpig program:
Dag 1, 22. mai

  • Oppmøte på det historiske hotellet Kronen Gaard Hotell, Sandnes til lunsj (ca kl 13) https://kronenhotels.no/kronen-gaard/
  • Besøk på Institutt for småfeforskning og det nye biomedisinske forskningssenteret SEA RCH på Høyland (Sandnes Education and Research Center Høyland)
  • Åpent møte om aktuelle temaer fra Mattilsynets arbeid i Rogaland. Lokale veterinærer inviteres til møtet i samarbeid med Rogaland veterinærforening
  • Middag og overnatting på Kronen Gaard Hotell

 

Dag 2, 23. mai

  • Eventuelt kort faglig foredrag etter frokost
  • Busstur rundt på Jæren med landbruksfaglige og kulturhistoriske besøk: (for eksempel Arne Garborgs Knudaheio/Garborgheimen,  gårdsbesøk/meieri/slakteri)
  • Lunsj et sted på veien
  • Festmiddag og overnatting på Utstein Kloster Hotell. https://www.utsteinklosterhotell.no/

 

Dag 3, 24. mai