Den norske veterinærforening

Ny generalsekretær i Veterinærforeningen

05.05.2017
Sentralstyret har ansatt veterinær Marie Modal (54) som ny generalsekretær i Veterinærforeningen etter Hans Petter Bugge som fratrer 31. august 2017 ved utløpet av åremålsperiode nummer to.

Modal har en mastergrad i ledelse og personlig lederutvikling fra UiT Norges arktiske universitet i 2014 og fullførte veterinærstudiet ved Norges veterinærhøgskole i 1987. Hun har lang og omfattende erfaring som leder, veterinær og tillitsvalgt i en rekke bedrifter og organisasjoner.

- Sekretariatet i Veterinærforeningen har ansatte med mye og variert kompetanse som en bredt sammensatt medlemsmasse nyter godt av. Det kreves lederkompetanse og rolleforståelse for å lede et slikt sekretariat.  Marie Modal har sterke faglige og personlige kvalifikasjoner og et stort kontaktnett som vil gjøre henne til en svært god generalsekretær, sier president Torill Moseng. Hun opplyser at det er gjennomført en omfattende prosess i forbindelse med ansettelsen sentralstyret nå har gjort.

 

Gleder seg til å begynne

På spørsmålet om hva hun tenker om å begynne i stillingen svarer den kommende generalsekretæren at hun gleder seg veldig. Hun mener Veterinærforeningen er en flott organisasjon som har fått til mye.

- Jeg er opptatt av at foreningen skal være en organisasjon som alle veterinærer i Norge har lyst til å være med i og stolt over å være en del av, sier Modal.

Den nye generalsekretæren kjenner organisasjonen og veterinærene godt etter å ha vært president i foreningen i perioden 2008 til 2014. Hun er veldig tydelig på at rollen hun nå har fått innebærer noe helt annet. Modal mener en viktig oppgave blir å levere tjenester slik at de tillitsvalgte kan komme med budskap og fremstå best mulig.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på alle de oppgavene foreningen har sammen med president, sentralstyret, tillitsvalgte, medlemmer og sekretariatet, avslutter Modal.

 

0 Kommentar

Kommenter saken

Du må være logget inn for å kommentere.