Den norske veterinærforening

Røros Dyreklinikk søker veterinær i 100% stilling

Røros

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

 

Ønsker du å jobbe for en innovativ og nytenkende klinikk i utvikling?

 

Røros Dyreklinikk søker en veterinær i 100% stilling!

 

 

Vi er en idealistisk og interessert gjeng som jobber sammen for å gi dyrene et best mulig helhetlig helsetilbud. I vår nye moderne klinikk yter vi et bredt spekter av tjenester. Lokalene er velutstyrte og Røros Dyreklinikk har blitt en klinikk det henvises til i regionen. Vår praksis omfatter smådyr, hest og stordyr. Vi søker å skape relasjon til våre kunder og gi veiledning for et godt og omsorgsfullt dyrehold. Vi er aktive med foredrag og informasjonsarbeid ute i de forskjellige dyreeiermiljøene. Til nå har vi oppnådd at mange av våre kunder bruker våre tjenester forebyggende og slik får et bedre og mer forutsigbart dyrehold. 

 

I vår personalgruppe har vi bred erfaring og spisskompetanse og vi prioriterer kompetanseheving og utvikling for våre ansatte. 

 

Vi trenger deg som har pågangsmot, yrkesglede og er allsidig nok til å jobbe med smådyr, hest og stordyr. Vi ønsker oss en veterinær som nå eller i fremtiden kan bli en dyktig hestedyrlege og et medlem av vårt sammensveisede lag. Flott om du i tillegg kan være innovativ, visjonær og omsorgsfull.

 

Hos oss er samarbeid grunnpilaren i vårt arbeid og utfordringer løses ofte i samråd med erfarne kolleger. Vi ivaretar våre ansatte med ordnede forhold og gode muligheter for personlig utvikling. Holdninger, faglige ambisjoner og personlig egnethet vektlegges like mye som erfaring og kompetanse.

 

For å se litt mer om hvem vi er og hva vi driver med: www.rorosdyreklinikk.no

 

For spørsmål, ta kontakt med daglig leder Stian Hasfjord: 72412740 eller 99246486.
E-post:
stian@rorosdyreklinikk.no

 

Søknader sendes til: stian@rorosdyreklinikk.no innen 1. oktober 2018.