Den norske veterinærforening

Spennende fast 100% stilling som veterinær ved Dyrenes Venn Lillestrøm Dyreklinikk

Lillestrøm

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Dyrenes Venn Lillestrøm Dyreklinikk søker veterinær til 100% fast stilling.

Dyrenes Venn er en kjede i stor vekst og har to klinikker i Drammen, en i Østfold og tre i området rundt Oslo. Tilsammen har vi nå rundt 80 ansatte fordelt på alle klinikkene. Klinikken på Lillestrøm er moderne og er utstyrt med blant annet nytt digitalt røntgen, tann røntgen, nytt og moderne operasjonsrom med topp moderne monitorutstyr, to konsultasjonsrom, flott lab og forøvrig utstyr som behøves på en smådyrsklinikk.

Klinikken er en av kjedens raskest voksende og kan by på godt og trivelig arbeidsmiljø. Ved klinikken er det en autorisert dyrepleier, en assistent, to erfarne veterinærer, hvor en av dem er svært erfaren innenfor kirurgi. Vi kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrmedisin ved klinikken.

Dyrenes Venn har store ambisjoner for klinikken og vi ønsker å styrke bemanningen. Er du riktig kandidat vil du bli satset på, og få gode muligheter til å utvikle deg innenfor områder fra tannbehandling til kirurgi. Klinikken lokalisert sentralt i Lillestrøm sentrum.

Vi ønsker oss en veterinær som har noen års erfaring fra veterinæryrket, men det kan også være aktuelt med ambisiøse personer som ikke har lang fartstid, slik at nyutdannede oppfordres også til å søke på en spennende stilling som veterinær i en 100% fast stilling.

Vi ser etter en person som setter kunden først og er service innstilte.

Du liker å jobbe i et hektisk miljø og ønsker å videreutvikle både deg selv og klinikken. Har du et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi selvfølgelig meget interessert i å høre fra deg.

Vi vil tilby gode lønnsbetingelser for riktig person.

Søknadsfrist: 30.06.2019, men søkere vil bli fortløpende vurdert før søknadsfrist utløper.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på
mob 917 67 294.