Den norske veterinærforening

Stilling ledig ved Narvik dyreklinikk!

Narvik

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Vi søker ny veterinær!

Oppstart: Så snart som mulig, fortrinnsvis på denne siden av nyttår!

Narvik dyreklinikk er en ambisiøs smådyrsklinikk med mye og godt utstyr, kjekke og dyktige kollegaer, assistenter og dyrepleiere og en stor, hyggelig kundemasse. Jobben er utfordrende, hyggelig og godt lønnet. Vårt hovedfokus er smådyrklinikken. Her jobber det til enhver tid 3 dyrleger, en dyrepleier og 4 assistenter. Vi utfører alt fra kloklipp til krevende indremedisinske utredninger og utfordrende kirurgiske inngrep. Klinikken er godt utstyrt. Tannbehandling er et av våre hovedfokus. Vi har gassanestesi i nyinnredet kirurgisal, dentalrøntgen, ultralyd, blodlab, endoskopi og en god del mer. Vi ønsker å jobbe sammen i team og å ha tett kontakt mellom de ansatte.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle, styrke og videreutdanne alle ledd i klinikken. Vi har en stabil stab som trives i hverandres selskap, og vi gleder oss over å få inn nye kollegaer. Det er viktig for oss at du også er positiv og interessert i å by på deg selv, både faglig og sosialt. Vi lover å ta godt vare på deg og dine, både i jobbsammenheng, men også på det sosiale plan.

Narvik er en flott by som ligger i fantastiske omgivelser. Skimulighetene her er unike og turmulighetene ellers i året likeså.

Veterinærene ved klinikken deltar i kommunal 4-delt vakt. Vi deler på det lille som er av stordyrarbeid i et praksisområde med ca 600 melkekuer fordelt på 15 bruk, samt ca 1200 sauer og noe hestepraksis. Det er mulighet for mye fleksibilitet rundt turnus, ferieavvikling og arbeidsfordeling generelt. Man trenger ikke eget utstyr da klinikken har dette, men man må ha tilgang på bil.

Stillingen er en flott start på en veterinærkarriere; det vil alltid være kollegaer tilgjengelige for hjelp når utfordringene dukker opp. Erfarne kollegaer er selvfølgelig også svært velkomne til å søke. Tidligere jobberfaring vil bli vektlagt, om det så er av ikke-veterinær art. Gå gjerne inn og kikk på nettsiden vår: http://dyrlegenettet.no/

Søknad til stillingen, CV og referanser kan sendes til personalansvarlig Torhild Bredvold: torhild@dyrlegenett.no Spørsmål om stillingen kan stilles til Torhild på mobil: 93402919 Søknadsfrist snarest Tiltredelse: september 2018 eller etter avtale. Søkere må beherske norsk både skriftlig og muntlig.