Rana Veterinærkontor har to ledige 100 % veterinærstillinger til hyggelig kombinertpraksis. Andel stordyr 0-100 % etter avtale.

Vi er i dag 6 veterinærer, 1 dyrepleier og 3 assistenter ved klinikken. Hovedmengden av praksisen er smådyr, men også en del produksjonsdyrpraksis med inseminering og noe hest. 

Vi har nyoppussede lokaler som vi er veldig godt fornøyd med. Klinikken er godt utstyrt med 2 tannuniter, tannrøntgen, IDEXX lab, røntgen og nyere ultralyd. 

Vi har 7 delt vaktordning. 

Kontoret har to fullt utstyrte praksisbiler som brukes til produksjonsdyr. 

Vi søker en veterinær med norsk autorisasjon som ønsker å jobbe sammen i et godt samarbeidende miljø. God oppfølging for nyutdannede. Må ha/ta insemineringskurs og ønske om å ha vakt. Gode inntjeningsmuligheter. Vi oppfordrer nyutdannede til å søke. Sommerjobb på midlertidig lisens kan også være aktuelt. 

Ellers er Mo i Rana en by i vekst med kort vei til hav og fjell. Helgelandskysten er et eldorado for kajakkpadling, dykking og øyhopping. Fjellene rundt gir gode muligheter for toppturer sommer som vinter. Veldig gode muligheter for jakt og fiske. 

Om dette er av interesse ta kontakt med Ragnhild Arnesen på 90122867 eller Reidar Fjorden på 40848634, evt send en søknad til post@ranavet.no

Vi søker også etter en dyrepleier, se link https://www.ndaf.no/ledige-stillinger/ 

Les mer om oss på www.ranavet.no