Alna dyreklinikk er en veletablert klinikk som ligger i nye, lyse lokaler på Alna senter. Vi er i stadig vekst og ønsker derfor å utvide staben vår med en ny og engasjert veterinær i fast stilling. Fra før er vi 3 veterinærer, 1 dyrepleier og 4 assistenter som jobber ved klinikken. I tillegg til hund og katt, har vi også mange pasienter som gnagere og kanin. Klinikken er poliklinisk, men vi utfører også daglig bløtvevsoperasjoner og tann-behandlinger. Det vil være mye ansvar og stort potensiale for personlig- og faglig utvikling.

Vi ser etter en som er initiativrik, positiv, ansvarsfull og som kan jobbe godt selvstendig så vel som i team. Det er en stor fordel om du har erfaring innen kirurgi og/eller har interesse for indremedisin. Vi ser først og fremst etter veterinærer som har jobbet på smådyrsklinikk tidligere. Tiltredelse og lønn etter avtale.

Søknad med CV kan sendes til post@alnadyreklinikk.no. Ansettelse skjer fortløpende. Ring oss gjerne på tlf. 98 29 71 83 hvis du har spørsmål om stillingen. Kontaktperson er Henny Hoftun. Vi håper å høre fra deg!


Alna Dyreklinikk er en del av VetXL, som er en nyetablert veterinærkjede. VetXL eies av PetXL Group AS som tilbyr et av markedets beste og bredeste utvalg av utstyr til alle typer kjæledyr, og er opptatt av å bruke teknologi til å levere enestående kundeopplevelser på nett og i våre big box-varehus. 

PetXL er etablert av erfarne gründere og har solide eiere i ryggen, med Karbon Invest som en av hovedaksjonærene. Karbon Invest er et privateid investeringsselskap med investeringer innen private og børsnoterte selskaper samt eiendom. Hovedaksjonærene til Karbon Invest, Jens Rugseth og Rune Syversen, er gründere av selskaper som Crayon Group Holding ASA og Link Mobility. Sistnevnte ble solgt høsten 2018 for NOK 3,4 mrd til Abry Partners og Crayon Group er notert på Oslo Børs. Karbon Invest er blant de største private aksjonærene i nevnte selskaper, i tillegg til å være aktiv gjennom styrearbeid og ledelse. Videre er Karbon Invest investert i Techstep ASA og Sikri AS, hvor Jens Rugseth sitter som styrets leder. Utover dette er Karbon Invest investert og aktiv i flere ulike private selskaper. Karbon Invest har i dag en verdijustert egenkapital på ca NOK 3,8 mrd.