Alna dyreklinikk er en veletablert klinikk som i oktober 2019 flyttet inn i større, lyse lokaler på Alna senter. Vi er i stadig vekst og ønsker derfor å utvide personalet vårt med en ny og engasjert veterinær i fast stilling. Fra før er vi 3 veterinærer, 1 dyrepleier og 4 assistenter som jobber ved klinikken. I tillegg til hund og katt, har vi også mange pasienter som gnagere og kanin. Klinikken er poliklinisk, men vi utfører også daglig bløtvevsoperasjoner og tannbehandlinger. Det vil være mye ansvar og stort potensiale for personlig og faglig utvikling.

Vi ser etter en som er initiativrik, positiv, ansvarsfull og som kan jobbe godt selvstendig så vel som i team. Det er en stor fordel om du har erfaring innen kirurgi og/eller har interesse for indremedisin. Vi ser først og fremst etter veterinærer som har jobbet på smådyrsklinikk tidligere. Tiltredelse og lønn etter avtale. Stillingsprosent avtales før tiltredelse. 

Søknad med CV kan sendes til post@alnadyreklinikk.no. Ansettelse skjer fortløpende. Ring oss gjerne på tlf. 98 29 71 83 hvis du har spørsmål om stillingen. Kontaktperson er Evalinn Pedersen. Vi håper å høre fra deg!