AniCura Askøy Dyreklinikk ble bygget i 2013 og er ca 500 kvm, velutstyrt med røntgen, ultralyd og laboratorium. Vi har et godt faglig miljø og behandler ca 6000 pasienter i året. I dag er vi 15 ansatte hvorav 6 veterinærer, 5 dyrepleiere og 4 klinikk- medarbeidere. Klinikken har et eget satsningsområde innenfor reproduksjon. Vi holder til på Askøy, ca 10 min kjøretur fra Bergen sentrum.

Stillingen innebærer arbeid på dagtid mellom kl 08:00 og 19:30. Kveldsvakter må påregnes. I perioder kan helg-, helligdager og nattarbeid være aktuelt.

Stillingen er fast 100% 

Personlige egenskaper

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter og deres eiere.

Kvalifikasjoner

Vi søker en erfaren smådyrpraktiker men oppfordrer nyutdannede og studenter med midlertidig lisens til å søke. Du vil være en del av et kompetanserikt team med dyktige veterinærer og dyrepleiere/assistenter. Du vil få varierte arbeidsoppgaver innen smådyrpraksis. Poliklinikk, kirurgi, reproduksjon og tannbehandling mm. vi tilby

Hva vi tilbyr

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere. 

Vil du bli med i gjengen vår? 

Søknad

Send oss din søknad. Søknadsfrist er 01.11.21. Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Monica Skjerping, daglig leder.