AniCura Byåsen Dyrehospital i Trondheim rommer ca. 500 kvadrat med nytt og moderne interiør, og her mottar vi ca 11000 pasienter årlig, inkludert mange henvisninger fra klinikker i hele Midt-Norge. Nå søker vi to nye veterinærer til teamet vårt. 

  1. 100% fast stilling som klinikkveterinær
  2. 100% barselsvikariat klinikkveterinær frem til 1.1.2022 . Svært gode muligheter for forlengelse

Du vil være en del av et solid og kompetanserikt team på 12 dyktige veterinærer og dyrepleiere/assistenter, og dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være poliklinikk, indremedisinske utredninger og kirurgi ut fra den erfaring og kompetansen du har.

Klinikken er en del av smådyrvakten i Trondheim, med en vaktbelastning på ca. 1 vakt per 3.-4. måned samt ca hver 4. onsdag

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, avhengig av tidligere erfaring/ansiennitet. Begge stillinger har oppstart så snart det lar seg gjøre. 

Personlige egenskaper

Du har en stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og du ønsker å gi utmerket service og omsorg til våre pasienter deres eiere.

Kvalifikasjoner

Vi søker erfarne smådyrpraktikere til en meget attraktiv praksis på Byåsen i Trondheim. Nyutdannede og studenter med midlertidig lisens oppfordres også til å søke.

Hva vi tilbyr

Vi har høy kompetanse innenfor kirurgi (ortopedi), rehabilitering, indremedisin, tannmedisin, kanin, fugler og krypdyr, og blant dine nye kolleger er det blant annet en veterinær som går opp til allmennspesialisteksamen våren 2022. 

Dyrehosptalet vårt er velutrustet med røntgen, gastro-, bronko- og artroskop, og komplett laboratorium fra Idexx. Vi har egen operasjonsavdeling, rehabiliteringsavdeling og et nyoppusset tannrom med flere uniter. Vi har et godt samarbeid med andre AniCura-klinikker i området med stor tilgang til både kompetansedeling og henvisninger. 

I AniCura jobber vi kontinuerlig med å utvikle, styrke og videreutdanne alle våre medarbeidere. Med en kollega som selv snart er smådyrspesialist, vil du ha gode muligheter for veiledning lokalt her Trondheim om du selv ønsker å ta denne spesialiseringen. AniCura legger godt til rette for at det skal være mulighet for spesialisering og videreutvikling, og tilbyr både skreddersydde, modulbaserte videreutdannelser både innen kirurgi og indremedisin, samt deltakelse i spesialistprogrammet vårt. 

AniCura Continuing Education (ACE) er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere. AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

Søknad

Send oss din søknad direkte på e-post eller bruk linken nedenunder. Søknadsfrist er 19.6.2021. 

Om du har noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt klinikksjef Trond Relling, trond.relling@anicura.no


Velkommen til oss!