Vi er en topp moderne smådyrklinikk med bredt behandlingstilbud, spennende og varierte dager. Stort fokus på trivsel i hverdagen. Vi søker en kandidat som kan passe inn i vår sprudlende gjeng.

Vårt team består av sju dedikerte veterinærer (en av disse er smådyrspesialist, og to har påbegynt etterutdanning til smådyrspesialist), syv dyrepleiere og to klinikkassistenter som alle er opptatt av å gi service og omsorg av høy kvalitet til våre pasienter og deres eiere.

AniCura Rising dyreklinikk har betydelig kompetanse innen indremedisin, kardiologi, tannbehandlinger, kirurgi, anestesi -og akuttmedisin. Dyreklinikken er både en førstelinjeklinikk og en henvisningsklinikk for omkringliggende klinikker. Vi deltar i den kommunale vakta slik at her er det gode muligheter for ekstra inntjening og kompetansebygging.

Hvem er du?

Vi søker etter en veterinær som ønsker å utvikle seg innen veterinærmedisin sammen med oss. Du må like utfordringer, jobbe selvstendig, men også være en god lagspiller. Du ønsker å fortsette å utvikle deg selv i din rolle, og ha fokus på å gi service og omsorg til våre pasienter og deres eiere.

Du vil få opplæring i klinikkens rutiner og innføring i AniCuras verdier. Du vil inngå i et team som har som målsetting å dra lasset sammen og støtte hverandre. Vi vil gi deg den trygghet og hjelp du trenger i hverdagen. Vår klinikk er godt utstyrt og våre dyktige veterinærer og dyrepleiere har mye erfaring og kompetanse.

Kom innom for et besøk og se om dette er stedet for deg.

I AniCura er vi opptatt av å etterleve verdiene våre:

· Sammen

· Eget ansvar

· Kompetanse og utvikling

· Trygghet og omsorg

· Direkte og ærlig

Vi lover en spennende og inkluderende arbeidsplass med gode faglige utviklingsmuligheter.

AniCura sin ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura.

Vil du bli med i vår familie?
Vi ser frem til å motta din søknad. Ved spørsmål om stillingen ring daglig leder Karen Sofie Sogn 91730223.
For å søke på stillingen benytt linken nedenfor.