AniCura Skien og Rising Dyreklinikk søker veterinær til fast stilling fordelt på de to klinikkene. Stillingen er 100% og utgjør 2 dager på hver klinikk, og mulighet for vakt 1 dag i uken med god inntjening. 

Vi er topp moderne og velutstyrte smådyrklinikker med bredt behandlingstilbud innen indremedisin, bløtvevskirurgi og ortopedi, laboratoriearbeid, røntgenutredning, kardiologi og tannbehandling. Vi tar imot pasienter fra hele regionen. Vi har en stor kundemasse og spennende og varierte dager - og kanskje det viktigste av alt: et fantastisk godt arbeidsmiljø! Klinikkene har et godt samarbeid seg imellom med stort fokus på trivsel i hverdagen og tilrettelegger for kontinuerlig faglig utvikling hos de ansatte.

Kvalifikasjoner

Vi søker en blid, utadvendt og serviceinnstilt kandidat som kan passe inn i vår sprudlende gjeng. Det er en fordel med noe erfaring, men vi oppfordrer alle til å søke. Personlige egenskaper vi vektlegger er god pasient omsorg, evne til å jobbe både selvstendig og i team, og god kommunikasjonsevne.
 

Hva vi tilbyr

AniCura er en familie av fremtredende dyresykehus og dyreklinikker som er spesialiserte på smådyr. AniCura er representert i 6 europeisk land og har rundt 600 ansatte her i Norge. Sammen jobber vi for dyrenes beste og skaper fremtidens veterinærmedisin. Vi kan tilby en trygg arbeidsplass, gode lønnsbetingelser, muligheter for kursing og kompetanse heving og varierte og spennende dager.