Vi søker etter en dyrepleier eller veterinær til stillingen som klinikksjef ved AniCura dyreklinikk Ekeberg. Dette er en 100% fast stilling som kombinerer klinisk praksis og administrasjon/klinikkledelse.

Kvalifikasjoner

Vi leter etter deg som er engasjert og motivert for å drive og utvikle klinikken videre. Du må være glad i mennesker og være opptatt av at alle ansatte skal ha det bra og trives på sin arbeidsplass. Samtidig er det viktig med et stort fokus på faglig kvalitet, utvikling og god kundebehandling.

Hva vi tilbyr

På klinikken vår er vi fire erfarne veterinærer, vi har en resepsjonist og en butikksjef med stort engasjement innen kundebehandling og service og tre meget dyktige dyrepleiere. I tillegg har vi flere dyrepleier- og veterinærstudenter som arbeider som klinikkassistenter på ettermiddag og i helg.
Vi er en travel og godt utstyrt smådyrklinikk. Vi utfører poliklinisk arbeid, indremedisinske utredninger, avansert bløtvevskirurgi og tannbehandling. I tillegg har vi en stor og flott dyrebutikk vegg i vegg med et godt utvalg av utstyr og fôr til hund og katt.

Vi kan tilby et fantastisk arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere som hele tiden jobber for at klinikken skal være et godt sted for både ansatte og to- og firbente kunder. Du vil i tillegg være en del av en godt spleiset ledergruppe hvor klinikkledere i regionen har et tett samarbeid og jevnlige møter. AniCura er opptatt av høy faglig kompetanse og vil derfor gi deg store muligheter for utvikling både innen ledelse og veterinærmedisin/dyrepleierfaget.

Søknad

Søknad med CV eller spørsmål kan rettes til Kari-anne.westeng@anicura.no

Vi ser fram til å høre fra deg!