Hei! 

Er du vår nye kollega? Vi har stor pågang, og ønsker oss veldig gjerne en ny kollega i 80-100% stilling! 

Kvalifikasjoner

Du kan veldig gjerne være helt ny i faget, med høy motivasjon og pågangsvilje - vi skal hjelpe deg med å finne veien til å bli en dyktig kliniker og kirurg, og vokse med oss! 

Eller har du noen år på baken og kan skli rett inn i rollen med mer ansvar og er klar for bli en del av vårt lag- med et ønske om å ta del i videreutdanning og videreutvikling av klinikken? Vi ønsker bl.a å utvide vår generelle ortopediske kompetanse, så har du erfaring eller spesiell interesse for dette er det av stor interesse for oss. 

Hva vi tilbyr

Vi har varierte arbeidsdager, med stor fokus på god kunderservice, hyggelig og inspirerende arbeidsmiljø og vi etterstreber høy faglig gjennomføring av arbeidet vårt! 

Her på Arken kan vi tilby det meste av veterinærtjenester, vi er etterhvert en godt utstyrt, privateid smådyrsklinikk som også tar del i den lokale vaktrulleringen. Vi har fast vakt hver torsdag, og hver 6. helg. Du vil få trygg og god opplæring i akuttmedisin dersom du ikke skulle ha erfaring fra før. Vaktarbeidets godtgjørelse har gode betingelser. 

Vi har bred kompetanse innen de fleste områder som feks indremedisin, ultralyd, hjerteutredninger, odontologi, endoskopiske undersøkelser og behandling,  og utvikler oss faglig hele tiden. 

Våre veterinærer, dyrepleiere og assistenter jobber godt sammen om og med pasienter; vi er idag 5 veterinærer og 4 autoriserte dyrepleiere. I tillegg har vi våre 2 dyktige veterinærassistenter som har mange års klinikkerfaring fra både inn- og utland. Klinikkleder  holder styr på oss alle og mye av det administrative, og vår kundekoordinator har stålkontroll på kundebehandling og butikken vår. Kom og bli en del av gjengen vår! 

Søknad

Lurer du på noe ang stillingen, er du velkommen til å kontakte Anne Sofie på epost aswstie@gmail.com, og finn oss gjerne på sosiale medier!

Oppstart: snarest- men vi venter litt ekstra på den rette😊 

Søknadsfrist: 12.09.2022