Årnes Veterinærklinikk er en smådyrklinikk med stadig økende kundegrunnlag og vi ønsker oss derfor en ny veterinærkollega til en fast stilling hos oss. Vi er fleksible og kan diskutere stillingsprosent etter interesse. Arbeidsoppgavene ved klinikken består hovedsakelig av polikliniske oppgaver på hund og katt, ispedd litt bløtvevskirurgi og tannbehandlinger. Klinikken deltar ikke i kommunal vaktordning, så arbeidstiden vil være innenfor vår åpningstid. 

Teamet vårt består pr i dag av 7 ansatte, vi er 4 veterinærer og 3 assistenter i et hyggelig arbeidsmiljø. Arbeidsplassen er fin og lys, godt utstyrt med mye helt nytt og moderne utstyr. Vi har blant annet direkte røntgen, ultralyd, eget tannrom med tannrøntgen, lab med mikroskopi og blodanalyse fra IDEXX.

Personlige egenskaper

Gode kommunikasjonsegenskaper

Faglig interessert, med ønske om videreutvikling

Evne til å jobbe både selvstendig og sammen med kolleger

Kvalifikasjoner

Vi søker en engasjert og serviceinnstilt veterinær med godt humør, som jobber godt både i team og selvstendig.

Hva vi tilbyr

Fast ansettelse i et hyggelig og faglig aktivt miljø. 

Forutsigbar arbeidstid der arbeidstakers ønsker/behov blir vektlagt. Stor fleksibilitet i valg av ferieuker, og med mulighet for ekstra fridager/uker om ønskelig.

Etterutdanning etter ansattes og klinikkens behov.

Gode lønnsvilkår

Søknad

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt daglig leder Julia Breen på telefon : 91919955, eller på e-post: post@aarnesvet.no, hvor søknaden også sendes.

Vi ønsker ansettelse snarest mulig, og vil derfor  vurdere kandidater fortløpende.