Vi søker veterinærer til vår dyreklinikk på Paradis utenfor Bergen.

AniCura Fana Dyreklinikk har sentral beliggenhet kun 15 minutter fra sentrum, og 5 minutter fra bybanestopp. Her er vi åtte ansatte, og behandler rundt 4000 pasienter årlig. På vår arbeidsplass har vi nærhet og personlig service til kunden. Vi utfører alle generelle kirurgiske prosedyrer, tannbehandling og indremedisinske utredninger på kjæledyr.

I 2019 flyttet klinikken til nye flotte lokaler i Sandbrekkevegen på Paradis. Lokalene består av dyreklinikken i 1. etasje og et trenings- og yogastudio i 2. etasje, samt gode parkeringsmuligheter utenfor. Rundt bygget kommer naturen tett på, og en ekornfamilie er nærmeste nabo. Samtidig ligger vi svært sentralt plassert ift vei og offentlig transport.

Med gode kolleger, moderne fasiliteter og tipp topp utstyr kan vi love gode arbeidsdager både mentalt og fysisk.

Stillingen er fast 100% med oppstart 1. september, men annet kan diskuteres da vi også trenger veterinær til svangerskapsvikariat.

Personlige egenskaper

Du er en person med stor lidenskap for veterinærmedisin, og et sterkt ønske om å tilby den beste mulige kvalitetsbehandling for våre pasienter. For å lykkes i denne rollen, må du trives i et miljø preget av innovasjon, utvikling og engasjement.

Kvalifikasjoner

  • Autorisert veterinær
  • Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig
  • Du må gjerne ha erfaring eller interesse for kirurgi, indremedisin eller bildediagnostikk

Hva vi tilbyr

Som en del av vårt team, vil du komme inn i et godt arbeidsmiljø både fysisk og mentalt. Her har vi omsorg for hverandre, og jobber sammen som team. Klinikken holder åpent mandag-fredag med turnusarbeid 08-16 eller 1030-1830. Vi deltar ikke i den offentlige veterinærvakten, og du blir således ikke pålagt helge- eller nattevakter.

  • Gode pensjonsordninger, lønnsbetingelser og interne personalavtaler

AniCuras ambisjon er å være den mest attraktive arbeidsgiveren innen veterinærmedisin. Vi dedikerer store ressurser og mye tid på å utvikle våre ansatte, siden vi vet at høy tilfredshet blant de ansatte er nøkkelen til å nå våre mål om å tilby den beste mulige veterinærbehandling og kundeservice. Personlig og profesjonell utvikling er en naturlig del av å jobbe i AniCura. 

Som en del av oss får du mulighet til personlig utvikling gjennom AniCura Continuing Education (ACE), som er et utdanningstilbud med et stort antall kurs på forskjellige steder i Europa. Kursene dekker alle veterinære fagområder, og ledes av velkjente eksterne forelesere.

Søknad

Søknadsfrist snarest, søknadsprosessen avsluttes når vi har funnet deg! Om du har noen spørsmål, vennligst kontakt administrasjonsmedarbeider Merete Tvedt Låstad.