Dyrenes Venn kjeden har to klinikker i Drammensområdet, en i Sarpsborg og fire klinikker i og rundt Oslo omegn. Til sammen har vi nå ca 100 ansatte fordelt på disse klinikkene. Felles for alle klinikkene våre er dynamiske og gode arbeidsmiljø, med gode utviklingsmuligheter. Klinikkene våre er tilknyttet hovedavtalen med DNV og har en lokal tariffavtale. 

Vi skal nå åpne en ny dyreklinikk på Lambertseter og der trenger vi to veterinærer.

Klinikken er en smådyrklinikk med stort utviklingspotensiale og vil utføre både rutine poliklinikk, tannbehandlinger og ikke minst kirurgi. Klinikken er moderne utstyrt og med en sentral beliggenhet, noe som sikrer god kundetilstrømming.

Dyrenes Venn kjeden har ett stort antall ansatte med både bred og tung kompetanse. Dette gir muligheter for etter/videreutdanning, som igjen gir utviklingsmuligheter for den rette personen både i DV Lambertseter Dyreklinikk, samt innad i kjeden og våre samarbeidspartnere. 

Hvem er du som vi søker? Vi ser etter deg som har faglig god kompetanse, også kirurgisk, er ambisiøs og pliktoppfyllende av natur. Du må gjerne ha noen års erfaring i bransjen og ha ett ønske om å være med å bygge DV Lambertseter fremover. Av personlige egenskaper ser vi etter ærlige, utadvendte og positive mennesker. 

Som det kommer frem ser vi fortrinnsvis etter en erfaren veterinær til denne stillingen. Men, dersom du er relativt nyutdannet og synes stillingen høres spennende ut, oppfordrer vi deg gjerne til å søke. Dette forutsetter at du er ambisiøs og virkelig brenner etter å videreutvikle deg. 

Dyrenes Venn satser på sine veterinærer og kan tilby kursing, god veiledning og støtte.

Vi tilbyr attraktive arbeidstider uten vakt. Gode lønnsbetingelser for riktig person. 

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt daglig leder DV Lambertseter Christian Fantoft Magnesen på mob 40458426.