Dyrenes Venn er en profesjonell dyreklinikk kjede lokalisert i østlandsområdet med ca. 100 ansatte. Felles for alle våre klinikker er det dynamiske og gode arbeidsmiljøet, med gode utviklingsmuligheter. Klinikkene våre er tilknyttet hovedavtalen med DNV og har en lokal tariffavtale. 

Dyrenes Venn Strømsø består i dag av service innstilte veterinærer med et høyt kompetansenivå både poliklinisk og kirurgisk. Vi ønsker å rekruttere deg hvis du vil være en del av et hyggelig arbeidsmiljø. Det er stor pågang fra kunder med mange ulike kasus. Vi opplever å være en konkurransedyktig klinikk i Drammen som tilbyr god service og attraktive åpningstider til våre kunder. Vi ønsker å være det foretrukne valget i Drammen. 

Klinikken er moderne utstyrt og har en sentral beliggenhet i Drammen, noe som sikrer god kundetilstrømming. 

Dyrenes Venn kjeden har ett stort antall ansatte med både bred og tung kompetanse. Dette gir muligheter for etter/videreutdanning, som igjen gir utviklingsmuligheter for den rette personen både hos Dyrenes Venn Strømsø og innad i kjeden, samt hos våre samarbeidspartnere. Du vil alltid ha gode kollegaer som kan hjelpe deg og støtte deg. 

Hvem er du som vi søker? Vi ser etter deg som har stor interesse for faget, er ambisiøs og pliktoppfyllende av natur. Du må ha et ønske om å være med å bygge Dyrenes Venn Strømsø fremover. Av personlige egenskaper ser vi etter ærlige, utadvendte og positive mennesker. 

Vil du være en del av et team med gode utviklingsmuligheter, både personlig og profesjonelt oppfordrer vi deg til å søke. 

Dyrenes Venn satser på sine veterinærer og kan tilby kursing, god veiledning og støtte.

Vi tilbyr attraktive arbeidstider uten vakt. Dyrenes venn har et godt lønnssystem med gode muligheter. 

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob. 917 67 294.