Dyrenes Venn kjeden har til sammen åtte klinikker; to i Drammen, en i Sarpsborg og fem i området Oslo omegn. Til sammen har vi ca.100 ansatte fordelt på klinikkene. Felles for klinikkene våre er dynamiske og gode arbeidsmiljø, med gode utviklingsmuligheter.
Dyrenes Venn kjeden har ansatte med både bred og tung kompetanse. Dette gir muligheter for etter/videreutdanning, som igjen gir utviklingsmuligheter for den rette personen både på Lambertseter Dyreklinikk, samt innad i kjeden og hos våre samarbeidspartnere. 

Personlige egenskaper

  • Vi ser etter personer som er utadvendte, har godt humør, er løsnings orientert og strukturert med stor arbeidskapasitet
  • Du er dedikert og interessert i å utvikle deg selv og klinikken
  • Du bør like å jobbe i et utfordrende og hektisk miljø 

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har faglig god kompetanse, også kirurgisk, er ambisiøs og pliktoppfyllende av natur. Du må gjerne ha noen års erfaring i bransjen og ha ett ønske om å være med å bygge DV Lambertseter fremover.
Som det kommer frem ser vi fortrinnsvis etter en erfaren veterinær til denne stillingen. Men, dersom du er relativt nyutdannet og synes stillingen høres spennende ut, oppfordrer vi deg gjerne til å søke. Dette forutsetter at du er ambisiøs og virkelig brenner etter å videreutvikle deg. 

Hva vi tilbyr

Du vil jobbe på en svært moderne og velutstyrt klinikk med fokus på faglig behandling. Vi skal satse på våre ansatte og du vil få gode muligheter til faglig og karriere utvikling. Dyrenes Venn satser på sine veterinærer og kan tilby kursing, god veiledning og støtte og dersom du har et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi selvfølgelig meget interessert i å høre fra deg. 
 

  • Inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø
  • Attraktiv og trygg arbeidsplass/arbeidsgiver
  •  Fast ansettelse med muligheter for utvikling 

     

Gode lønnsbetingelser for riktig person. 

Søknad

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no. Merk Emnefelt med *Lambertseter