Dyrenes Venn kjeden har to klinikker i Drammen, en i Sarpsborg og fire i Oslo og omegn. Til sammen har vi omtrent 100 ansatte fordelt på alle klinikkene. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst. Klinikken på Tveita er moderne og godt utstyrt, der vi kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrmedisin. Vi er lokalisert sentralt på Hellerud ca. 8 minutters gange fra Tveita T-banestasjon.

Dyrenes Venn Tveita Dyreklinikk søker en engasjert og motivert veterinær med høyt fokus på å yte god service for pasienter. Klinikken er kjent for å ha høy aktivitet og du vil bli del av et hyggelig miljø med høy faglig kompetanse.

Dyrenes Venn kjeden har ett stort antall ansatte med både bred og tung kompetanse. Dette gir muligheter for etter/videreutdanning, som igjen gir utviklingsmuligheter for den rette personen både i DV Tveita Dyreklinikk, samt innad i kjeden og hos våre samarbeidspartnere. Du vil alltid ha gode kollegaer som kan hjelpe og støtte deg. 

Hvem er du som vi søker? Vi ser etter deg som har stor interesse for faget, er ambisiøs og pliktoppfyllende av natur. Du må ha et ønske om å være med på å ta Dyrenes Venn Tveita til nye høyder. Av personlige egenskaper ser vi etter ærlige, utadvendte og positive mennesker. 

Vil du være en del av et team med gode utviklingsmuligheter, både personlig og profesjonelt oppfordrer vi deg til å søke. 

Dyrenes Venn satser på sine veterinærer og kan tilby kursing, god veiledning og støtte.

Vi tilbyr attraktive arbeidstider uten vakt. Dyrenes venn har et godt lønnssystem med gode muligheter. 

Søknadsfrist: Snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Daglig leder Christian F. Magnesen ved Tveita, tlf. 404 58 426.