Dyrlege Blom er en liten, privatdrevet nabolagsklinikk på Torshov som ønsker å være et naturlig og trygt veterinærvalg for nærområdets dyreeiere. Vi har en veldig hyggelig og trofast kundemasse, som også strekker seg utenfor Oslo sine grenser. Hovedvekten av pasientene våre er hunder og katter, men vi tar også imot kaniner, gnagere og fugler. Vi har digitalt røntgenapparat, operasjonsrom og liten intern lab, og ila året skal vi gjennomføre en ordentlig oppgradering av tannrommet vårt. Som frittstående klinikk henviser vi ved behov pasienter til de større dyreklinikkene og sykehusene basert på vurdering av hva som er mest gunstig for det enkelte dyr og eier. Per i dag er vi to veterinærer, en dyrepleier og to assistenter. Vi søker nå en veterinær til en fast stilling, stillingsprosent kan tilpasses den aktuelle søkerens ønske. Klinikken holder stengt i helger, og det er ingen vaktbelastning.

Personlige egenskaper

Vi ønsker å finne deg som setter pris på å skape gode relasjoner til kundene dine og deres kjæledyr over tid, det er derfor også viktig for oss at aktuelle søkere kan se for seg at de vil trives med å jobbe på en liten lokalklinikk over flere år. Vi håper å finne en raus og empatisk kollega som kan bidra til å opprettholde den positive, varme og litt hjemmekoselige atmosfæren på klinikken, og som vil trives med en variert arbeidsdag som kan inneholde både rutinearbeid som vaksiner, tannbehandling og enkel kirurgi, samt utredninger av ulike slag, og også mer akutte drop-in timer. Du bør kunne håndtere å jobbe selvstendig men vil naturligvis få opplæring og oppfølging etter behov.

Kvalifikasjoner

Vi søker en veterinær med noen års klinisk erfaring innen smådyrfaget, men nyutdannede er også alltid velkomne til å sende inn en søknad til oss. Vi ønsker å finne en veterinær med erfaring med eller interesse for tannbehandling, og/eller bløtvevskirurgi, men dette er ikke absolutte krav. Kunnskap om fugler eller andre eksotiske dyr er ikke nødvendig, men dersom du har interesse for dette vil det være en bonus.

Hva vi tilbyr

  • En unik og svært hyggelig arbeidsplass hvor det å ha nok tid til å kunne gi god kundebehandling er et fokus. 
  • Små forhold så du kan få mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag.
  • Fokus på videreutdanning innenfor dine interesseområder. 
  • Arbeidsplass sentralt på Torshov i Oslo. 
  • Fri i helgene, ingen vaktbelastning. 
  • Konkurransedyktig lønn.

Søknad

Ved spørsmål til stillingen ta gjerne kontakt med daglig leder Anette Tåsåsen på telefon 99319366 eller e-post anette@dyrlegeblom.no. Søknad og cv sendes per e-post innen 10.06.23, men søknader og innkalling til intervju vil bli gjort fortløpende.