Elanco Animal Health er et av verdens største veterinærmedisinske foretak med sterkt fokus på forskning og utvikling. I Norge arbeider vi med salg og markedsføring av Elancos veterinærlegemidler for smådyr, stordyr og fisk. Vi er en del av en nordisk organisasjon med hovedsete i København. Vi er et fantastisk team med stor kompetanse og godt samarbeide over landegrensene. 

Om jobben: 

Vi søker en ny engasjert medarbeider med veterinærmedisinsk eller annen passende bakgrunn. Du får resultatansvar og kommer til å gjennomføre salgs- og markedsføringsaktiviteter av våre produkter innenfor smådyr og noe stordyr rettet mot veterinærer og klinikkpersonale. Det kan også være aktuelt å delta i markedsaktiviteter rettet mot apotek og dyreeiere. Det må påberegnes en del reising. 

Personlige egenskaper

Resultatorientert, aktiv, engasjert, selvstendig, med godt humør og med gode kommunikasjonsegenskaper. 

Kvalifikasjoner

Utdannelse innen f.eks naturvitenskap, veterinær/medisin, dyrepleier elle agronom. Tidligere erfaring med konsulentarbeide eller inngående kunnskap om veterinær virksomhet er en fordel, samt klinisk erfaring innen smådyr/stordyr. Du forutsettes å ha gode kunnskaper i engelsk både muntlig og skriftlig samt erfaring med dataverktøy. Gyldig førerkort klasse B er en forutsetning. 

 

Hva vi tilbyr

En interessant og stimulerende jobb med stor frihet, attraktive arbeidsvilkår og gode muligheter til personlig utvikling. 

Søknad

Søknader vurderes fortløpende.