Hei!

Har du lyst til å være ansatt i en veletablert førstelinjeklinikk med veldig sosialt og hyggelig arbeidsmiljø, trivelige dyreeiere og fin beliggenhet?

Enebakk Dyreklinikk er en smådyrklinikk som ligger sentralt i Enebakk og ca ½ times kjøretur fra Oslo, Ås, Ski, Askim og Lillestrøm. Her er forstadspreg med mye flott natur, turløyper, skiløyper og naturlige badeplasser i massevis! Beliggenheten har medført stor tilflytting til Enebakk, som igjen har bidratt til betydelig økning i vår pasientmengde.  Så nå ønsker vi oss flere medarbeidere; i første omgang en norsk godkjent/autorisert veterinær i alt fra 60-100% stilling. Stillingen avtales og tiltres fortløpende.

Enebakk Dyreklinikk ble etablert i 1990 og har en lojal og svært hyggelig kundekrets. Vi er veldig opptatt av at alle skal føle seg trygge og godt ivaretatt hos oss. Derfor har vi i alle år vært opptatt av å kurse ansatte for best mulig oppdatering og faglig utvikling. 

Pr idag har vi eget tannrom med dentalunit og rtg., gassanestesi med  monitorering, direkterøntgen, ultralydapparat, In-house-lab med mer. Vi utfører mye tannbehandlinger og bløtvevskirurgi i tillegg til indermedisinske utredninger og hverdagslig poliklinikk.

Hvem er du? Du er selvfølgelig faglig interessert, positiv, greit selvgående og tiltaksom, men viktigst er at du er sosial og trives i teamarbeide. Og at du har evne til å vise ydmykhet for yrket. Også viktig med god kommunikasjon og godt samarbeide med dyreeier til det beste for dyret!

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt for mer informasjon. 

Vi ønsker at du sender inn søknad og CV til Tone Varegg på epost: tv@enebakkdyreklinikk.no, ring gjerne på Tones mobilnr: 90834819, og/eller legg igjen beskjed på sms. 

Håper å høre fra deg! Med vennlig hilsen Tone Varegg, Enebakk Dyreklinikk.