I Geno sin strategi for embryoproduksjon har vi nedfelt et mål om vekst, og slått fast at embryoproduksjonen er vårt viktigste avlstiltak. Vi søker derfor en lærevillig veterinær med interesse for reproduksjon på storfe generelt og embryoproduksjon spesielt. I tillegg har vi behov for å styrke vår kapasitet som kursholder innen semin og drektighetskontroll.

Dine sentrale oppgaver vil være embryoproduksjon med MOET-teknikk, uttak av oocytter med OPU-teknikk og alle nødvendige prosedyrer relatert til disse teknikkene (Inseminering, ultralyd undersøkelse, laboratorieprosedyrer, datahåndtering, etc.). Du vil også bidra som kursholder innen semin og drektighetskontroll.

Du kan gjerne være nyutdannet, men om du har erfaring med storfe, inseminering, embryoproduksjon, embryooverføring og eller laboratoriearbeid blir det sett på som en fordel. Det er også ønskelig med god kompetanse på drektighetskontroll og seksuell helsekontroll.

For å trives i rollen som kursholder bør du like å videreformidle kunnskap både skriftlig og muntlig, og jobbe godt sammen med andre mennesker. Det er nødvendig med gode skriftlige og muntlige evner i norsk og engelsk.

I Geno jobber du i et godt arbeidsmiljø i tett samarbeid med erfarne kolleger med høyt faglig nivå innen et fagfelt i kraftig utvikling. Selv om vi aller helst ønsker at du har litt erfaring, oppfordrer vi også nyutdannede til å søke! Du vil få god opplæring og oppfølging fra dyktige kollegaer.

Arbeidstiden er fra kl. 07.00 til 15.00. Må påberegne noe reisevirksomhet i forbindelse med gjennomføring av inseminasjonskurs.

Stillingen er delt mellom to fagområder, og har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Karolien Desmet (fagleder embryo) på telefon 90764763, eller Anne Hege Hunskaar Tajet (veterinær/kursansvarlig) på telefon 48100921. Nærmeste leder for stillingen er Bjørn Rønning (leder produksjon), som kan treffes på telefon 95052412.

Søknader mottas kun elektronisk.

Klikk her for mer informasjon om Geno.